15 Μαρ 2014

Οἱ καθηγητὲς Τσελεγγίδης καὶ Σιάσος γιὰ τὸ Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ σχολὴ τοῦ ΑΠΘ

Αποκλειστικό βίντεο του orthodoxia-ellhnismos
Οἱ καθηγητὲς τοῦ τμήματος Θεολογίας τοῦ ΑΠΘ κ. Τσελεγγίδης Δημήτριος καὶ κ. Σιάσος Λάμπρος καταθέτουν τὶς σκέψεις καὶ τὶς ἐνστάσεις τους γιὰ τὴν δημιουργία τοῦ Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ.
Δείτε σχετικά και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, σφρόδρα αποκαλυπτική των όσων τεκταίνονται στο σκοτεινό παρασκήνιο, αναφορικά με την ίδρυση "τμήματος ισλαμικών σπουδών", όπως ονομάζεται, ενδείκνυται απολύτως να αναδημοσιευθεί, επειγόντως και τάχιστα, από όλα τα ιστολόγια που συνέχονται από τα εθνικοθρησκευτικά ιδεώδη. Ειδικά οι αποκαλύψεις του αξιότιμου κου Σιάσου ισοδυναμούν με βόμβα μεγατόνων που κατακρημνίζει σε ερείπια το οικοδόμημα της σαθρής συλλογιστικής των υπερμάχων της ιδρύσεως του εν θέματι τμήματος.
Και, ακριβώς, αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μεγενθύνουν, εξ αντικειμένου, τόσο την ηθική ευθύνη εκείνων των πανεπιστημιακών θεολόγων, που διά της υπογραφής τους, την οποία τόσο αφρόνως έθεσαν, συνετέλεσαν στην υλοποίηση των όσων έχουν σχεδιασθεί, εν κρυπτώ και παραβύστω, από άλλα κέντρα αποφάσεων, υπερατλαντικής προλεύσεως και εντοπίσεως,όσο και εκείνων των εκκλησιαστικών αξιωματούχων που έσπευσαν, άκριτα, να "αβαντάρουν", με επιπόλαιες δηλώσεις τους, τις επιταγές των νεοταξιτών, των οποίων υποκάρδιος πόθος τυγχάνει η θρησκευτική, εθνική και πολιτιστική μας ομογενοποίηση.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com