14 Μαρ 2014

Ποιοι καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ ψήφισαν ΝΑΙ και ποιοι ΟΧΙ στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών



Την Παρασκευή 7.3.2014 σε Γενική Συνέλευση του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών. Η πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε υπερψήφισε τη σχετική πρόταση. Το ιστολόγιό μας δημοσιεύει ονομαστικά το αποτέλεσμα της Ψηφοφορίας. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ή ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Παρασκευή 7.3.2014
Ψήφισαν κατ᾽ ἀλφαβητική σειρά  ΝΑΙ (23)
Ἀμοιρίδου Εὐαγγελία
Ἀτματζίδης Χαράλαμπος
Βαλαῆς Διονύσιος
Γκουτζιούδης Μόσχος
Εὐαγγέλου Ἠλίας
Ζιάκα Ἀγγελική
Ἰωαννίδης Φώτιος
Κόλτσιου-Νικήτα Ἄννα
Κούκουρα Δήμητρα
Κυριατζῆ Ἀντωνία
Κωνσταντίνου Μιλτιάδης
Μαρτζέλος Γεώργιος
Μητροπούλου-Μούρκα Βασιλική
Παπαγεωργίου Νίκη
Παχῆς Παναγιώτης
Πέτρου Ἰωάννης
Σκαλτσῆς Παναγιώτης
Σκιαδαρέσης π. Ἰωάννης
Σταμούλης Χρυσόστομος
Στογιαννίδης Ἀθανάσιος
Τσομπανίδης Στυλιανός
Ὑφαντῆς Παναγιώτης
Χατζούλη Γλυκερία

ΟΧΙ (6)
Κογκούλης Ἰωάννης
Κουρεμπελές Ἰωάννης
Μυρίδης Νικόλαος
Οἰκονόμου Ἑλένη
Σιάσος Λάμπρος
Τσελεγγίδης Δημήτριος

ΛΕΥΚΟ (1)
Ράντζου Μαρία

ΑΠΟΝΤΕΣ (8)

Δείτε σχετικά και:

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιοσουφάκια της Νέας Τάξης κατήντησαν οι καθηγητές της Θεολογίας! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Από ανθρώπους με διεστραμμένη θεολογική σκέψη και αλοιωμένα κριτήρια δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άλλο παρά θα πρέπει να μας εκπλήσσουν κάποια απ τα ονόματα των εικοσιτριών μειοδοτών. Είναι γνωστοί για τον στρεβλό ιδεολογικό τους προσανατολισμό. Αποτελεί όμως πραγματικό σκάνδαλο η υπογραφή κάποιων θεωρούμενων ορθοφρονούντων και παραδοσιακών. Έκλιναν κι αυτοί γόνυ στο Βάαλ της πολυπολιτισμικότητας και της Νέας Τάξης. Τι κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

http://aktines.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2160.html
Δείτε τις φωτογραφίες και φρίξτε!
Ο αγουριδικός Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος του διασπαστικού αντι-συλλόγου ΚΑΙΡΟΣ Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και ο καθηγητής Μαγγιώρος συμπροσεύχονται με αιρετικούς στον παπικό ναό της "ασπίλου συλλήψεως" στην οδό Φράγκων 19 στη Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Πώς τις κατάντησαν τις θεολογικές σχολές κάποιοι! Κάποτε τις κοσμούσαν με την παρουσία τους οι χρυσάετοι της γνήσιας Ορθόδοξης θεολογίας, τώρα τις λυμαίνονται οι σαύρες του οικουμενισμού και του συγκρητισμού!

Ανώνυμος είπε...

Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων αποτυπώνει τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση που συνέχει τις ψυχές των ορθοφρονούντων Ελλήνων χριστιανών. Οι εικοσιτρεις τολμητίες με την άφρονα υπογραφή τους ευλόγως θεωρούνται ένοχοι προδοσίας των ιδανικών του έθνους και υπηρέτες, έστω και ανεπιγνώστως, των σχεδιασμών της Νέας Τάξης και της "πολιτικής ορθότητας". Η ιδεολογική ταυτότητα ενίων εξ αυτών τυγχάνει παγκοίνως γνωστή και ουδένα γνώστη της πραγματικότητας εκπλήσσει η συμμετοχή τους στην υλοποίηση της, από μακρού χρόνου σχεδιαζόμενης, συγκεκριμένης, εθνοκτόνου πρωτοβουλίας. Απέραντη όμως θλίψη που ταχέως μετατρέπεται σε αγανάκτηση προκαλεί η συγκαταρίθμηση μετά των προαναφερθέντων, γνωστής ιδεολογικής κατευθύνσεως προφεσσόρων, και κάποιων, κατά τεκμήριο θεωρούμενων παραδοσιακών θεολόγων, των οποίων οι υπογραφές φιγουράρουν στις σχετικές αναρτήσεις, κατασκανδαλίζοντας ικανό αριθμό σχολιαστών, των οποίων την αγανάκτηση πυροδοτούν.
Η πρόσφατη απόφαση περί εγκρίσεως της ιδρύσεως "τμήματος ισλαμικών σπουδών" εμβάλλει πολλούς συμπατριώτες μας σε σοβαρότατη ανησυχία, απολύτως δικαιολογημένη, όχι μόνο για τις απευκταίες συνέπειες από θρησκευτικής και εθνικής πλευράς αλλά και για την αλλοτρίωση των θεολογικών μας σχολών απ το πνεύμα της Νέας Τάξης.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ" ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΚΟΡΑΝΙΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΣΥΝΑΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ "ΟΧΙ" -Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.
Ὑμεῖς δὲ τίνα με λέγετε εἶναι; ἀποκριθεὶς δὲ Σίμων Πέτρος εἶπε: σὺ εἶ ὁ Χριστὸς ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ τοῦ ζῶντος» (Ματθ. ιστ´, 16-17).

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δειχνει την πνευματικη διαβρωση
που επεφερε ο οικουμενισμος με τους
διαθρησκευτικους διαλογους.
Αν γινοταν σημερα ενα δημοφηψισμα λαου και κληρου υπερ η κατα της ενωσεως με τους παπικους και αλλους ετεροδοξους και
αλλοδοξους τα ιδια αποτελεσματα θα ειχαμε .Η πλεοψηφια θα ψηφιζε υπερ.
Διοτι ο οικουμενισμος ειναι πανισχυρος ,επιβαλλεται με καθαιρεσεις κληρικων ,αφορισμους λαικων,δια ψυχρου πολεμου ,με εξαγορα συνειδησεων ,προσφεροντας χρημα και αξιωματα.Ετσι οι πολλα ανθρωπακια ,που δεν κατεχουν ικανοτητες αναριχωντε σε υψηλα αξιωματα ,αποκτουν πολυ χρημα και δοξα.
Και οσα δεν καταφερε ο σατανας να πετυχη ,με διωγμους ,μαρτυρια ,οσα
δεν επετυχε στα σκοτεινα χρονια της τουρκοκρατιας,το πετυχε σημερα
με τον οικουμενισμο,που προσφερει χρημα και δοξα.Ποτε δεν ητανε σε πλειοψυφια η προδοσια της πιστεως ,οσο σημερα.Ας περιμενουμε την οργη του Θεου.Να ελπιζουμε ,οτι ο Θεος θα ακουση τους λιγους αγιους ,που παραμενουν ακλωνιτοι στην Ορθοδοξια,θα ειναι μαλλον ουτοπια.
Το πληγμα ειναι ακομη μικρο,θα ειναι βαθυτερο και μεγαλυτερο,οταν θα γινη η πολυποθητη ενωση ,που μας προετοιμαζει ο οικουμενισμος εδω και εναν αιωνα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν Ο Κυριος εξαντλησει ολα τα μεσα.....κοντα ειναι η Δικαιοσυνη Του!!!-π-!-

Unknown είπε...

Ομολογω πως με εκπλησουν δυσαρεστα ορισμενα ονοματα εξ αυτων. Σε τοσο μεγαλο λοιπον ποσοστο εχουν διεισδυσει στη Θεολογικη Σχολη καθηγητες εθνομειοδοτες, εγκαθετοι της Νεας Ταξης Πραγματων, πληττοντας συνειδησεις με μοναδικο τους σκοπο να προκαλεσουν συγχυση στους φοιτητες που χωρις ικανη κριτικη σκεψη (κατι που γνωριζουν καλα οι καθηγητες της Παιδαγωγικης) θα βαλθουν να υιοθετησουν αποψεις ξενες προς τη πατρωα τους θρησκεια , και που σαν αμορφη περιδινουμενη μαζα θα αγονται και θα φερονται στις εκαστοτε ορεξεις των μεγαλων αφεντικων. Μεγαλο το πληγμα που δεχτηκε η Θεολογικη Σχολη, χαιρετιζουμε στους 8 υπερηφανους συνασπιστες της, συμλεουμε μαζι τους και τους συγχαιρουμε για την αγωνιστικοτητα τους σε ενα πολεμιο περιβαλλον. Επικαλουμε την αγνοια των λοιπων εξ αυτων, καθ'οτι αδυνατω να δεχτω πως αποτελει συνειδητη τους αποφαση, υπενθυμιζοντας τους τα "ουαι" του κατα Ματθαιον Ευαγγελιου που εισηχθησαν για να κατακεραυνωνουν απόστολους σαν και του λογου τους.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com