3 Νοε 2015

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο Λονδίνο, προσκεκλημένος του Αγγλικανού Αρχιεπισκόπου του Canterbury Justin Welby. (Φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από το Δείπνο που παρέθεσε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων  προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου στο Marriott Hotel του κεντρικού Λονδίνου.


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, βρίσκεται στο Λονδίνο, προσκεκλημένος του Αγγλικανού Αρχιεπισκόπου του Canterbury Justin Welby. (Η φωτογραφίες είναι από εδώ)

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από συμπροσευχή στο Lambeth Palace

Archbishop Justin Welby and Patriarch Bartholomew in Lambeth Palace Chapel, 3 November 2015. (Photograph: Lambeth Palace)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος φοράει μαύρο αντερί και ορθόδοξο εγκόλπιο; Για να μπερδέψει ποιόν;
Νομίζω ὀτι αυτός ο παρενδυτισμός (τραβεστισμός) έχει να κάνει με την αβεβαιότητα περί την πίστη και την χριστιανική του ταυτότητα.
Παπαδίνες, επισκοπίνες, ομοφυλόφιλοι και λεσβίες κληρικοί συνδεδεμένοι επίσημα με θρησκευτικό γάμο κ.ο.κ.
Αλλά και οι Ορθόδοξοι κληρικοί που επιμένουν να συνεχίζουν τον επίσημο θεολογικό διάλογο (!) με αυτούς τους παρενδυτικούς και σε πλήρη διανοητική και ψυχική σύγχυση ανθρώπους, πάσχουν κι αυτοί από την ίδια σύγχυση!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους ''ορθόδοξους'' πατριάρχες,δεσποτάδες κ.τ.λ. αγαπητέ φίλε οι πιστοί ,στο βάθος της ψυχής τους,τους θεωρούν ανάξιους και απορριπτέους!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com