6 Μαΐ 2018

Κατορθώματα του «πολυπολιτισμικού προτύπου» και των «μνημονιακών δεσμεύσεων»

Φωτογραφία του χρήστη Ορθόδοξη Αλήθεια.
Κατορθώματα του «πολυπολιτισμικού προτύπου» και των «μνημονιακών δεσμεύσεων»
Από τον Δημήτρη Κ. Σέργιο, Δικηγόρο-συγγραφέα
Ο υπογράφων προσπαθεί εσχάτως να χωνέψει το φαινόμενο συνύπαρξης στην κοινωνία μας -την ίδια ακριβώς στιγμή- γενικότερων -δραματικών- εθνικών κινδύνων και περιπετειών με το κλίμα πρακτικής αντίληψης «κάν' το τώρα, ευκαιρία είναι!», που έχει εγκατασταθεί στα μυαλά «ευρω-σοσιαλ-φιλελέ» φιλοσ(ζ)όφων, που λυμαίνονται πολιτικώς σήμερα την Ελλάδα. Θα προσπαθήσω να απαριθμήσω κάποιες ενδεικτικές εικόνες...

Ετος 2015 και εντεύθεν: Απρόσμενη έως απίστευτη επέλαση μουσουλμάνων πολυτέκνων από την Ασία στα νησιά, ταυτόχρονη προετοιμασία του DEB στη Θράκη να κυριαρχήσει εκεί κοινοβουλευτικώς με -ευρύτατα γνωστές!- μαζικές μεταφορές μουσουλμάνων ψηφοφόρων, Ελλήνων στην υπηκοότητα, κατοίκων Τουρκίας. Την ίδια στιγμή, άνοιγμα τεράστιας θεωρητικής συζήτησης στον Τύπο από «ευρω-σοσιαλ-φιλελέ» πρωτοβουλίες περί ανεγέρσεως τζαμιών εδώ κι εκεί στη χώρα, περί ιδρύσεως «μουσουλμανικών θεολογικών σχολών» στα εντόπια πανεπιστήμια, περί «αλλαγής» του τρόπου διδασκαλίας των θρησκευτικών μαθημάτων στα εντόπια δημόσια σχολεία...
Ταυτόχρονα, η ελληνική πολύτεκνη οικογένεια κηρύσσεται, «ευρω-σοσιαλ-φιλελευθέρως» επίσης, ανεπιθύμητη δημοσιονομικώς! Αν Ελληνες πολίτες διαπράξουν το... έγκλημα να καταστούν πολύτεκνοι οικογενειάρχες, στιγματίζονται ως αντίπαλοι του «πολυπολιτισμικού προτύπου» και των «μνημονιακών δεσμεύσεων» της χώρας! Καθιδρύονται σύμφωνα συμβιώσεως ετερόφυλα και ομόφυλα της... μίας ημέρας (μάλλον νυκτός!), που είναι δυνατόν να λύνονται με ένα απλό... συμφωνητικάκι την άλλη ημέρα το μεσημέρι! Και τα καλλιπάρεια αυτά ζευγαράκια καλούνται από την ευρω-σοσιαλ-φιλελέ παρεούλα που λυμαίνεται τον τόπο (να ζήσεις, κυρα-Φωτίου μου, με τα πληθωρικά... γεμιστά σου!) να «αναδέχονται», λέει, εγκαταλελειμμένα παιδάκια προς ανατροφή! Και προς υποβάθμιση της αξίας και της προσφοράς στην κοινωνία των «αντιμνημονιακών» (!) ιδρυμάτων του κράτους, της Εκκλησίας και κάποιων εξαιρετικά ευεργετικών ιδιωτικών κληροδοτημάτων ευαγών οίκων.
Ενώσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και βαθύνοες φιλόσ(ζ)οφοι κατακλύζουν τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για να διακηρύξουν τον εναγκαλισμό του λεγόμενου «πολυπολιτισμικού» προτύπου στη χώρα (!) διά καταργήσεως των... συνόρων (ρωτήστε τα πρακτοράκια του Σόρος και των ΜΚΟ!). Τώρα, εάν το «πολυπολιτισμικό» πρότυπο φτάνει στο σημείο να οπλίζει χέρια και εγκεφάλους ελευθέρως πηγαινοερχομένων στην άσκηση μαύρου παραεμπορίου, στο ελεύθερο τράφικινγκ πορνών μέχρι και... παιδιών και εφήβων, στην ελεύθερη διακίνηση χασίς και άλλων ναρκωτικών, στην ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα όπλων και άλλων πολυπολιτισμικών... αγαθών, όπως διεθνή συμβόλαια καταστολής, τρομοκρατίας, ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, υποβολής λύσεων προβλημάτων κ.λπ., τούτο δεν είναι αιτία κανενός επαναστατικού ΜΑΖΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, όπως πιστεύω ότι θα όφειλε!
Είναι απλώς αιτία για να ξεσηκώνονται σημερινοί υπουργοί προς πλήρη απελευθέρωση της χρήσης των ναρκωτικών (με την ευφυή ταμπελίτσα της -άκου!- «ιατρικής» σκοπιμότητος!) και προς εγκατάσταση της καλλιέργειάς τους στα... μπαλκόνια! Οπως και προς απελευθέρωση των κρατουμένων για βαρύτατα ποινικά αδικήματα από τις φυλακές, λόγω, λέει, «ασφυξίας πλέον» στα κρατητήρια! Με τις υγείες σας, ευρω-σοσιαλ-φιλελέδες φιλόσ(ζ)οφοι!
Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com