23 Ιαν 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος θα αυτοβραβευτεί.

…Η Αρχιεπισκοπή έχει άλλες προτεραιότητες. Να προετοιμάσει τις εκδηλώσεις για τη βράβευση του κ. Ιερωνύμου, καθώς η ΔΙΣ πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε ομοφώνως, όπως ανακοινώθηκε, να απονείμει τον Μεγαλόσταυρο του Αποστόλου των Εθνών Παύλου 

στον Ιερώνυμο κατά την πρώτη ημέρα της Συνεδριάσεως της Ιεραρχίας, δηλαδή την 7η Φεβρουαρίου, ημέρα της συμπληρώσεως 10 ετών από την εκλογής του μακαριοτάτου ως προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας. Βέβαια, εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο.
Η Ιερά Σύνοδος, της οποίας προεδρεύει ο κ. Ιερώνυμος, αποφασίζει να βραβεύσει με την ανώτατη τιμή τον ίδιο τον της τον πρόεδρο. Ή, για να ειπωθεί απλά και λαϊκά, ο Αρχιεπίσκοπος να αυτοβραβευτεί.
dimokratianews,23.01.2018
Δείτε σχετικά και

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα βραβεύσει τον Αρχιεπίσκοπο, επειδή καταπάτησε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, στην σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης το έτος 2016;
Τότε ο Αρχιεπίσκοπος είχε ονομάσει "Εκκλησίες" τους διάφορους αιρετικούς (Παπικούς. Προτεστάντες, κ.λπ.), αντίθετα προς την σχετική και σαφή απόφαση-δέσμευση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας που είχε προηγηθεί της προαναφερόμενης συνόδου του Κολυμπαρίου Κρήτης.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com