5 Νοε 2017

Ουκρανία: Σχολείο μοίρασε φυλλάδια σε μαθήτριες προωθώντας την πορνεία ως επάγγελμα στην Ευρώπη

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης έχει δημοσιεύσει επίσημα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι κάθε τέταρτη πόρνη στην Ευρώπη είναι πολίτης της Ουκρανίας, μεταδίδει η ρωσική fondsk.

Και απ’ ότι φαίνεται, η Ουκρανική πραγματικότητα προωθεί μια τέτοια ”καριέρα” στην Ευρώπη ακόμη και στα σχολεία της. Στο σχολείο της πόλης του Νικολάεφ, εκπρόσωποι του δημόσιου οργανισμού μοίρασαν φυλλάδια στα κορίτσια – ένα εγχειρίδιο για το πώς να ζήσουν στη νέα «ευρωπαϊκή πραγματικότητα». 
“Αν εμπλέκεσαι στη βιομηχανία του σεξ, τότε αυτό το φυλλάδιο είναι για σένα”, αναφέρει η εισαγωγή.“Επέλεξες ένα πολύ επικίνδυνο επάγγελμα, αλλά αν ακολουθείς πάντα αυτούς τους απλούς κανόνες, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια μακρά ζωή”.
Η ρωσική ιστοσελίδα παρέχει στο άρθρο της και φωτογραφίες αυτών των φυλλαδίων.
Οι κανόνες είναι σαφείς: “Δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις πολλούς πελάτες μόνη, πρέπει να αποφεύγεις τους πιωμένους πελάτες και πάντα να λαμβάνεις την πληρωμή μπροστά. Και όταν μεταβείις στο διαμέρισμα του πελάτη προσπάθησε να μάθεις σε ποια περιοχή της πόλης βρίσκεται, δίνε προτίμηση στα ξενοδοχεία.”
Και η συμβουλή: ”όταν διαβάσεις το φυλλάδιο, μην το πετάξεις, αλλά δώστο σε ένα φίλο.”

Το offtherecord στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com