29 Σεπ 2017

Μητρόπολη Σιδηροκάστρου: Διανομή σε όλους τους γονείς εντύπου δήλωσης επιστροφής του"Φακέλου Μαθήματος" για τα Θρησκευτικά

Σχετική εικόνα
Συνάντηση με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων καθώς και των Γυμνασίων και Λυκείων του Σιδηροκάστρου είχε σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηρόκαστρου κ. Μακάριος με θέμα τα βιβλία των Θρησκευτικών.
Απόφαση της σύσκεψης ήταν η διανομή σε όλους τους γονείς των μαθητών, εντύπου δήλωσης επιστροφής του "Φακέλου του μαθητή", δηλαδή την υπογραφή των γονέων που επιθυμούν να παραδώσουν τα νέα βιβλία των Θρησκευτικών στα σχολεία τους.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

anakoinosi 1
anakoinosi 1

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όταν ήταν να μιλήσετε και να αντιδράσετε νωρίτερα στην έκτακτη Ιεραρχία του Ιουνίου για το θέμα των ΝΠΣ στα Θρησκευτικά όχι μόνο δεν πήρατε θέση, αλλά δώσατε και επι της ουσίας έγκριση στο ΝΠΣ,εκθέτοντας την Ορθοδοξία στη νοθεία ,υποβιβάζοντας την Εκκλησία σε "Θρησκευτικό φαινόμενο" και αδειάζοντας την πλειοψηφία των Θεολόγων που περίμεναν την στήριξή σας. Τέλος με την στάση της μή σύγκρουσης με την άθεη Πολιτεία, ανοίξατε το δρόμο στην είσοδο του Γιαγκάζογλου στην έδρα της Δογματικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (18-9-17) για να συνεχίσει ανενόχλητος το "σωτήριο" έργο του! Κατόπιν εορτής λοιπόν και για τα μάτια του κόσμου ...τα πυροτεχνήματα!

Ανώνυμος είπε...

http://aktines.blogspot.gr/2017/09/h_30.html
http://aktines.blogspot.gr/2017/09/blog-post_615.html

Αν θέλει, ας διαβάσει ο Σεβασμιώτατος Σιδηροκάστρου τα παραπάνω άρθρα και θα καταλάβει σε ποιους πρέπει να επιστραφούν πρώτα τα βιβλία. Ποιος δεν ήξερε ή δεν είχε την απλή λογική να προβλέψει τα επελθόντα, μετά το Κολυμπάρι και τα εντεύθεν κακείθεν συνεχή ενδοτικά και προδοτικά οικουμενιστικά τερτίπια; Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, αλλά "μὴ πλανᾶσθε, Θεὸς οὐ μυκτηρίζεται".

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ο Σιδηροκάτρου να αντιμέτωπίσει έτσι και την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου και να σταματήσει την δίωξη του ταπεινού ιερέα π. Φώτιου.
Μακάρι να τον φωτίσει ο Θεός!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com