31 Αυγ 2017

Έτσι παραπλανούν το ποίμνιο οι Οικουμενιστές!!!

csm_Luebeck__Dom_--_2017_--_044_cc7e8ea894.jpg
Dom zu Lübeck, Foto: WikiCommons Dietmar Rabich
Με μία οικουμενιστική συμπροσευχή θα εορτάσει η "Εργασιακή Ομάδα Χριστιανικών Εκκλησιών" (δηλ. αιρετικών και Ορθοδόξων) της Γερμανίας την "Ημέρα της Δημιουργίας" την 1η Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:00 στο Lübeck. Στην συμπροσευχή θα λάβουν μέρος και "Ορθόδοξοι" ενώ την κεντρική ομιλία θα βγάλει η καθηγήτρια Νικόλ Καραφύλλη του σεμιναρίου Φιλοσοφίας για ηθικά θέματα του τεχνικού πανεπιστημίου του Braunschweig.
Και ενώ στο γερμανικό κείμενο της ενορίας του Brühl ο γερμανόφωνος και πιθανώς πιο φιλικός στον οικουμενισμό πιστός πληροφορείται για την επικείμενη οικουμενιστική συμπροσευχή, στο ελληνικό κείμενο δεν αναφέρεται τίποτα περί αυτής της αντικανονικής εκδήλωσης.
Το γιατί είναι ηλίου φαεινότερον!!!
Γερμανικό κείμενο της ενορίας του Brühl

1. September = Tag der Schöpfung
Dieses Jahr findet die zentrale Kundgebung zum "Ökumenischen Tag der Schöpfung" am 1. September im Dom zu Lübeck statt. Die Feier beginnt um 17:00 Uhr unter dem Motto "So weit Himmel und Erde ist".  Mehr Informationen zum "Ökumenischen Tag der Schöpfung" gibt es auf den Seiten des ACK.
Το ελληνικό κείμενο της ίδιας ενορίας χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες
Η Εκκλησία υιοθέτησε αυτό το σύστημα μέτρησης του χρόνου και μετρούσε τα έτη με τις Ινδικτιώνες. Έτσι το Εκκλησιαστικό έτος άρχιζε την 1η Σεπτεμβρίου με Πατριαρχική Θεία Λειτουργία και ιδιαίτερη Iερά Παράκληση, ώστε να ευλογήσει ο Θεός τον καινούριο χρόνο.
Απολυτίκιο
«Ο πάσης Δημιουργός της κτίσεως, ο καιρούς και χρόνους εν τη ιδία εξουσία θέμενος, ευλόγησον τον στέφανον του ενιαυτού της χρηστότητός σου, Κύριε, φυλάττων εν ειρήνη τους βασιλείς και την πόλιν σου, πρεσβείαις της Θεοτόκου, μόνε Φιλάνθρωπε».
Αυτή είναι η "Αλήθεια" που πρεσβεύουν οι Οικουμενιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com