15 Αυγ 2017

Γιατροί και δικαστές "καταδίκασαν σε θάνατο" 10 μηνών μωρό

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που τις διαβάζεις και λες… Δεν μπορεί, μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφει εδώ…

Ο Chris Gard, 32 ετών, και η Connie Yates, 31 ετών, ήθελαν να πάνε το 10 μηνών γιο τους, Charlie, στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε δοκιμαστική θεραπεία. Ο μικρός πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση και έχει εγκεφαλική βλάβη και η περίπτωση του θεωρείται “τελειωμένη”.
Ωστόσο οι γιατροί στο Great Ormond Street Hospital για παιδιά, στο Λονδίνο, όπου ο Charlie νοσηλεύεται, είπαν ότι θέλουν να είναι σε θέση να «πεθάνει με αξιοπρέπεια». 
Το ζευγάρι, από το Μπέτφοντ του Λονδίνου, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν £ 1.4 εκατ. ώστε να μπορέσουν να πάνε το γιο τους στην Αμερική, αλλά μια σειρά από δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ των Βρετανών γιατρών.
Τελικά προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου επίσης η απόφαση βγήκε σε βάρος τους!
Μιλώντας μετά την ετυμηγορία, η μητέρα δήλωσε στο Sky News ότι η απόφαση αυτή του δικαστηρίου τους σύγχυσε πολύ. Βγήκε μετά από τις δηλώσεις των ειδικών στο Great Ormond Street, οι οποίοι κατέθεσαν ότι η θεραπεία στις ΗΠΑ είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν θα βοηθήσει, ενώ πρόσθεσαν ότι η υποστήριξη της ζωής θα πρέπει να σταματήσει.
Τι έχουμε εδώ;
Κάτι που θα ζήλευε και ο Χίτλερ! Αφαίρεση κηδεμονίας από τους γονείς και ευθανασία. Οι γιατροί του νοσοκομείου “Παίδων”, μαζί με τους εθνικούς δικαστές και εκείνους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” αποφάσισαν ενάντια στη θέληση των γονιών για την τύχη του μικρού τους, αλλά ενάντια και σε χιλιάδες φίλους που βοήθησαν να μαζευτεί το απαραίτητο ποσό για τη δοκιμαστική θεραπεία. Περισσότερα από 83,000 άτομα έδωσαν χρήματα για αυτόν τον σκοπό!
Και ερώτηση: Για ποιο λόγο, τότε, γίνονται οι νέες θεραπείες αν δεν αφήνουν σε κάποιον, που είναι έτσι κι αλλιώς καταδικασμένος, να τη δοκιμάσει; Αν θέλει, φυσικά. Θα έχανε το βρέφος “την αξιοπρέπεια” του;
Η όλη υπόθεση πάντως δεν είναι τυχαία. Εντάσσεται στο γενικότερο πακέτο που λανσάρεται τελευταία, της ευγονικής και της ευθανασίας – τις πρακτικές που χαρακτήριζαν τον Χίτλερ ως φασίστα, μόνο που τώρα, μερικές δεκαετίες μετά, αποτελούν τα “ανθρώπινα δικαιώματα” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Χίτλερ ζεις, κι εσύ την οδηγείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com