25 Ιουλ 2017

Ούγγρος Πρωθυπουργός: Ο Σόρος και η ΕΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν μια μικτή και μουσουλμανοποιημένη Ευρώπη

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτωρ Όρμπαν επιτέθηκε φραστικά στον Τζώρτζ  Σόρος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς κλιμακώνεται η ένταση με τον δισεκατομμυριούχο.
Κατά την επίσκεψή στου στη Ρουμανία, ο Όρμπαν κατηγόρησε τον Τζώρτζ Σόρος πως χρησιμοποιεί την ΕΕ ώστε να δημιουργήσει μια νέα μικτή και Μουσουλμανοποιημένη Ευρώπη.
Η Ουγγαρία αρνείται να δεχτεί στο έδαφός της μετανάστες «που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα της χώρας» και ο Βίκτωρ Όρμπαν υποστηρίζει πως κατά την πρωθυπουργία του η Ουγγαρία θα παραμείνει ένας τόπος όπου «οι Δυτικοί Χριστιανοί Ευρωπαίοι θα μπορούν πάντα να βρίσκουν ασφάλεια».

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός είπε πως ο Σόρος είναι πιο ισχυρός στις Βρυξέλες παρά στην Ουάσιγκτον ή το Τελ Αβίβ και επιχειρηματολόγησε πως οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί θα πρέπει να πολεμήσουν για να μειώσουν την επιρροή του.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους από την αυτοκρατορία του Σόρος πριν ο δισεκατομμυριούχος ολοκληρώσει το πρόγραμμά του για την καταστροφή της ηπείρου» είπε ο Όρμπαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Ρουμανικού Πανεπιστημίου.
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός δήλωσε πως η αναμόρφωση της Ευρώπης μπορεί να ξεκινήσει με το σταμάτημα της παράνομης μετανάστευσης στην ΕΕ, κάτι για το οποίο θα βοηθήσουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του.
«Στις επερχόμενες εκλογές, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις εξωτερικές δυνάμεις. Πρέπει να εναντιωθούμε στη μαφία του Σόρος και τους γραφειοκράτες των Βρυξελών. Κατά τους επόμενους 9 μήνες (σ.σ. μέχρι τις εκλογές) θα πρέπει να πολεμήσουμε και ενάντια στα ΜΜΕ που διαθέτουν» είπε κατά την ομιλία του ο Βίκτωρ Όρμπαν.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 43% των Ούγγρων πιστεύουν πως ο George Soros αποτελεί απειλή για την Ουγγαρία, ενώ το 35% δεν το πιστεύει.

Με πληροφορίες από τα Associated Press και RT Πηγή cosmostatus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com