1 Ιουν 2017

Αντιδράσεις για το σόου «Survivor» σε σχολείο

Το «Survivor» κυριολεκτικά στο σχολείο! Αίσθηση και μεγάλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει προκαλέσει η απόφαση δύο πρώην παικτών του «Survivor» να «μυήσουν» μικρά 10χρονα και 11χρονα παιδιά δημοτικού στη λογική του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η διαφημιστική αφίσα (φωτό) που ανακοινώνει ότι οι πρώην παίκτες του «Survivor» Πάνος Αργιανίδης και Ελένη Δάρρα θα βρεθούν στην Πάτρα την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Παραλίας. Οι δύο παίκτες θα συμμετάσχουν σε Survival Camp, το οποίο, μάλιστα, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας.
Γονείς αλλά και απλοί πολίτες, καθώς και οι χρήστες των social media σχολίασαν έντονα και από την πρώτη στιγμή τις αντιδράσεις τους, καθώς θεωρούν ότι η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην αυλή του σχολείου δεν έχει θέση στα σχολεία, ακόμα και εκτός σχολικού ωραρίου.
Σε πολλές πυκνοκατοικημένες περιοχές οι αυλές των σχολείων επιστρατεύονται ως χώροι πολλαπλών εξωσχολικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι δήμοι διαχειρίζονται και συντηρούν τα σχολικά συγκροτήματα, καθώς και οι σύλλογοι γονέων. 
Μάλιστα, πολλές φορές οι δήμοι και οι σύλλογοι δεν ενημερώνουν τους διευθυντές για τις εκδηλώσεις -εκτός ωραρίου- που πραγματοποιούνται στις σχολικές μονάδες του.
dimokratianews, 31.05.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com