2 Μαΐ 2017

ΟΧΙ στις Έμφυλες ταυτότητες - Ομόφωνη απόφαση του Δήμου Νεμέας

723555e7fe15c448ef6852ce10e0a5c0_XL.jpg
Λένε και πάλι ΟΧΙ στις « έμφυλες ταυτότητες»  της Θεματικής  Εβδομάδας  στα Γυμνάσια.
Μετά την από την 1-03-2017 αποστομωτική άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κορίνθου ,πλην των δύο μειοψηφούντων της ελάσσονος μειοψηφίας, έρχεται τώρα και ο Δήμος Νεμέας να ενώσει την φωνή του και να υψώσει το σθεναρό  του ΟΧΙ  στα άνομα και και(ε)νοφανή σχέδια των συνεργατών του Υπουργείου Παιδείας, που ως φαίνεται,υπαγορεύουν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  τις δικές τους ιδεοληπτικές πρακτικές.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεμέας με απόλυτα ομόφωνη απόφασή του επιθυμεί να θέσει φραγμό στην εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας και κυρίως να μην αναχθεί η πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου σε Νόμο, που από τον Σεπτέμβριο σχεδιάζεται  να επιβληθεί σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, αρχής γενομένης από τα Νηπιαγωγεία.
Οι πρωτοφανείς καινοτομίες περί κοινωνικού φύλου, που εισάγει το Υπουργείο Παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πρόχειρα, χωρίς επιστημονική συμφωνία, χωρίς διάλογο, χωρίς  πιλοτική εφαρμογή ,με όλη την κοινωνία απέναντι, παρά μόνο με τη συναίνεση μιας συγκεκριμένης γνωστής μειοψηφικής τάσης, που λυμαίνεται τα πεδία λήψης αποφάσεων,  προσκρούει στην ηθική και στην συνείδηση των Ελλήνων, γιατί έρχεται σε αντίθεση με το αξιακό σύστημα αναφοράς της κοινωνίας , τις ρίζες της, τους συνεκτικούς δεσμούς και τις παραδόσεις της.
Χωρίς πληροφόρηση και κυρίως χωρίς τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, των γονέων και των εκπαιδευτικών, προκαλεί τσουνάμι αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας, αλλά και σε όλη τη χώρα,
Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νομικοί, Ακαδημαϊκοί, Ιατροί σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Παιδοψυχίατροι, ατομικά και συλλογικά βοούν προς τον υπουργό Παιδείας για άρση της υποχρεωτικότητας του πειράματος, που επιχειρείται εις βάρος των  ανήλικων μαθητών της πατρίδας μας!
Μια καινοφανής ιδεολογία, περί κοινωνικού φύλου, η οποία έχει θλιβερά αποτελέσματα όπου εφαρμόστηκε, επενδύεται με την πολιτική κάλυψη του Υπουργείου Παιδείας και προωθείται  οριζόντια σε όλα τα  σχολεία της χώρας και μάλιστα από κύκλους ΜΚΟ και με συνοπτικές διαδικασίες!!! (Δείτε σχετικά: το πείραμα του Τζων Μάνει στο  https://kars1918.wordpress.com/2016/10/16/la-theorie-du-genre/ για τη θεωρία του γένους, το οποίο εφάρμοσε το 1966  και  παταγωδώς απέτυχε στη συνέχεια με αποτέλεσμα δυο αυτοκτονίες).
Το θέμα δεν είναι μόνο εκπαιδευτικό , επιστημονικό  και ηθικό .Είναι βαθύτατα πολιτικό και κοινωνικό. Σχετίζεται με το τί τύπο ανθρώπου επιθυμούμε να έχουμε στο άμεσο μέλλον στη χώρα μας και ουσιαστικά  με την επιβίωση ή την εξαφάνιση  της Ελληνικής μας  αξιακής ιδιοπροσωπίας.
 Ακολουθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας ενάντια στην υλοποίηση της θεματικής για τις Έμφυλες Ταυτότητες στα Γυμνάσια.

Η ομόφωνη απόφαση του Δήμου Νεμέας.
Δείτε σχετικά και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com