2 Μαρ 2017

Πάντειο: Ανίερη φιέστα με στόχο την Εκκλησία!

Το Πάντειο «προσκυνάει» τους άθεους!
Το πανεπιστήμιο οργανώνει συνέδριο με τους γραφικούς αρνητές της ύπαρξης του Ιησού
«Υποπτη» πρωτοβουλία να στηθεί αντιορθόδοξη φιέστα με κεντρικό καλεσμένο τον Μιχάλη Σταθόπουλο, που είχε βάλει (με τις «ευλογίες» του Κ. Σημίτη) μπουρλότο στην ελληνική κοινωνία για τις ταυτότητες

Πάντειο: Ανίερη φιέστα με στόχο την Εκκλησία!
«Προσκυνούν» τους άθεους με μπροστάρη τον  Μ. Σταθόπουλο
Φιέστα κατά της Εκκλησίας στήνει η διοίκηση του Πάντειου Πανεπιστημίου, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του ιστορικού ιδρύματος στην Ενωση Αθέων, μια παρέα γραφικών, προκειμένου να διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου ημερίδα για τις σχέσεις κράτους - Εκκλησίας. Διοργανωτής της ημερίδας είναι το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου σε συνεργασία με την Ενωση Αθέων και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. 
Η διοίκηση του ιστορικού ιδρύματος, που χρηματοδοτείται από το υστέρημα των φορολογουμένων, προκαλεί με την απόφασή της να φιλοξενήσει την ημερίδα.
Συνομιλητής
Και τούτο διότι επιχειρεί να καταστήσει την Ενωση Αθέων θεσμικό συνομιλητή των οργάνων της Πολιτείας, χωρίς αυτός να είναι ο ρόλος της. Μέχρι σήμερα μόνο ο (απίθανος) δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, 
με προφανή σκοπό να ενισχύσει την εκλογική πελατεία του, είχε δώσει βήμα στους ακραίους αρνητές του χριστιανισμού, παραχωρώντας τους δημοτική αίθουσα για τη διοργάνωση της γιορτής τους. 
Η Ενωση Αθέων είναι μια περιθωριακή οργάνωση με πολύ λίγα μέλη και υποστηρικτές που επιχειρεί να βρίσκεται, όποτε μπορεί, στην επικαιρότητα με επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και των μητροπολιτών, ζητώντας την πλήρη κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και απαιτώντας να σταματήσει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα. Εντύπωση, δε, προκαλεί η επιμονή της να στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά του χριστιανισμού, διότι δεν έχει εκδώσει ποτέ μια ανακοίνωση καταδίκης του ισλαμικού φονταμενταλισμού.
Παρά την ανύπαρκτη αποδοχή της από την κοινωνία, η Ενωση Αθέων προκαλεί συνεχώς. Πέρυσι, με προβοκατόρικη διάθεση είχε διοργανώσει πάρτι κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή, με την ονομασία «Φανερός Δείπνος», καλώντας σε «τσιμπούσι» την ώρα του Επιταφίου, θέλοντας να λοιδορήσει το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών. 
Στην εκδήλωση του Παντείου θα μιλήσουν πανεπιστημιακοί, μεταξύ αυτών και ο διαβόητος Μιχάλης Σταθόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της Εκκλησίας και «σημαιοφόρος» της σύγκρουσης των ταυτοτήτων με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το 2000. 
Η ημερίδα της Ενωσης Αθέων για τις σχέσεις κράτους - Εκκλησίας θα είναι φανερά μονόπλευρη, αφού δεν έχει προσκληθεί κανένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας.
«Επιλεκτικές ιδεοληψίες»
Καυστικό είναι το σχόλιο του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (φωτό) για τη «φιέστα» των αθέων. Ο δυναμικός ιεράρχης, μιλώντας στη «δημοκρατία», ανέφερε: «Το συνέδριο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα πρέπει να λάβει υπ' όψιν του το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας, διότι την αυτή νομική θέση και κατάσταση που απολαμβάνει η Εκκλησία της Ελλάδος απολαμβάνουν και οι γνωστές κατά το Σύνταγμα θρησκευτικές παραδοχές και οντότητες των Εβραίων Συνελλήνων και των μουσουλμάνων της δυτικής Θράκης.
Δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, όταν επιπροσθέτως ληφθεί υπ' όψιν ότι και οι άλλες θρησκευτικές παραδοχές αποτελούν νομικά πρόσωπα θρησκευτικού δικαίου. Επομένως, η εμμονική ιδεοληψία της Ενώσεως Αθέων θα έπρεπε να στρέφεται εναντίον όλων των θρησκευτικών οντοτήτων της χώρας και όχι επιλεκτικά στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ένεκεν της οποίας δεν είμαστε σήμερα το υπόλοιπον της ευρωπαϊκής Τουρκίας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...)ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"!!!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com