20 Ιουν 2016

Με την παρουσία Παπικών και Μονοφυσιτών η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη Ζηζιούλα

Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής 2016 ιερουργούντος του «Γέροντος» Περγάμου Ιωάννου με παρουσία Παπικών και Μονοφυσιτών (Kurt Koch κ.α).

5 σχόλια:

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

Ναί, έχετε πολλούς φίλους, το γνωρίζουμε...ακόμα και οι κοσμικοί σας αγάπησαν ξαφνικά, τα ΜΜΕ σας υμνούν, οι παπικοί προσεύχονται, οι μασόνοι χαίρονται για σας,οι αμερικάνοι σας βοηθούν "οπως μπορούν". ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Που Πιστεύτε τελικά; Θα μας πείτε ποτέ την αλήθεια; Είστε ουνίτες; είστε άπιστοι;είστε αντίχριστοι; είσται μασόνοι; ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που είπατε πιο πάνω μαζί είναι. Είναι παν-αιρετικοι κατά τον Άγιο Ιουστίνο Ποποβιτς

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

Ο Μέγας Δογματολόγος Αγιος Ιουστίνος Πόποβιτς περιφρονείται απο τους "φωστήρες" στα Χανιά, για αυτούς "οι γερμανοί είναι φίλοι μας" και όχι οι Άγιοι. Σα δε ντρέπονται που καμαρώνουν και χαίρονται κιόλας που προδίδουν την Ορθόδοξία όπως καμαρώνουν και χαίρονται οι πολιτικοί που διαλύουν τη Πατρίδα μας. ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...αλλα τώρα επικρατεί παγκόσμια το θΡΑΣΟΣ!

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Αξιοθρήνητα πράγματα. Ζουν σε άλλον κόσμο, μακριά από το πατροπαράδοτον σέβας. Μπορούμε να φανταστούμε έστω και έναν άγιο σε τέτοια φωτογραφία! Προδοσία. Ασέβεια με θράσος. Με ποιο δικαίωμα βεβηλώνετε εσείς οι ορθόδοξοι επίσκοποι το χώρο στον οποίο προσεύχεται ο ευσεβής λαός του Θεού; Με ποιο δικαίωμα μολύνετε τα ιερά με την παρουσία του ψεύδους, της πλάνης και της αίρεσης; Είναι ύβρις προς το Άγιο Πνεύμα, διότι αυτό φώτισε τους αγίους να μας αποκαλύψουν την Αγάπη εν τη Αληθεία. Ω, της συγχύσεως! Ω, της επηρμένης οφρύος!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Παπασπυρόπουλε, εύγε για τον πόνο σας υπέρ της προασπίσεως του πατρώου Δόγματος που δεινώς προδίδεται από τη γνωστή ομάδα των οικουμενιστών επισκόπων.
Οι υπόδικοι ενώπιον της πανορθοδόξου εκκλησιαστικής συνειδήσεως, με επικεφαλής το Βαρθολομαίο Αρχοντώνη και τον Ιωάννη Ζηζιούλα, πρωτοστάτησαν στη σύγκληση μιας διασπαστικής του Ορθοδόξου κόσμου "συνόδου, που μόνο δεινά προοιωνίζεται για την Οικουμενική Ορθοδοξία. Ευτέλισαν κάθε έννοια κανονικότητας και συνοδικότητας προκειμένου να υλοποιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια. Η αντίδραση και αντίσταση του εντίμου κλήρου και του πιστού λαού αποτελεί μονόδρομο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com