30 Δεκ 2015

Σύμφωνο Συμβίωσης. Η παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας

Το περιβόητο σχέδιο συμβίωσης που συνέγραψαν αλλά ποτέ δεν τόλμησαν να ψηφίσουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ψηφίστηκε τελικά από την "συγκυβέρνηση" ή καλύτερα από την "εθνική κυβέρνηση" όλων των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου. Η Ελληνική κοινωνία πλέον έχει "αποδεχτεί" το αφύσικο ως φυσιολογικό και το παράλογο ως νόμο του κράτους.
 Μέχρι σήμερα δεν ενδιέφερε κανέναν Έλληνα πολίτη εάν κάποια "ζευγάρια" με αφύσικες σεξουαλικές προτιμήσεις συμβίωναν κάτω από την ίδια στέγη. Για την ακρίβεια, υπήρχε η στοιχειώδης ντροπή και συστολή να μην διατυμπανίζεται η σεξουαλική ανωμαλία που συνοδεύει μια νοσηρή και αρρωστημένη ψυχολογία, όπως διατυπωνόταν μέχρι πρόσφατα στα βιβλία της ψυχιατρικής. Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Δύση, δεν υπήρξε ποτέ "κυνήγι μαγισσών" για την κάθε μορφής ασυδοσία ή "μη φυσιολογική" σεξουαλική προτίμηση. Ωστόσο ταυτόχρονα δεν υπήρξε ποτέ ανοχή στην δημόσια διαφήμιση και στην προβολή μιας τέτοιας συμπεριφοράς που τελικώς καταλήγει να γίνεται εκβιαστικός και αναγκαστικός προσηλυτισμός στην ανωμαλία.

 Οι πολίτες της πατρίδος μας -μέσω της ψήφου τους- επιβεβαίωσαν πως η χώρα βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή και σε βαθύτατη ηθική κρίση, πολύ μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη για το έθνος από την οικονομική ύφεση. Η Ελλάδα, πλέον, και νομοθετικά αποδεικνύεται ένας νόθος απόγονος της Δύσης, εισάγοντας στην νομοθεσία της ένα ζήτημα που δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αποτελεί νόμο του κράτους. Αυτή είναι η αρχή της νομιμοποιήσεως κάθε πράξης χωρίς το φίλτρο της ηθικής, όχι με την κατακριτέα πουριτανική έννοια αλλά με βάση την φυσιολογία που απορρέει από την κατασκευή του ανθρώπου.
 Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο άνθρωπος έχει Δημιουργό. Αυτός δεν είναι ούτε μια τυχαία έκρηξη, ούτε περιστασιακές εξελίξεις πιθήκων, ούτε ζαριά του σύμπαντος που κατέληξε σε ανθρώπους. Δημιουργός του ανθρώπου είναι ο Θεός, είτε το παραδεχόμαστε, είτε όχι. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί η σκοτισμένη Δύση, η ηθική δεν καθορίζεται από τον άνθρωπο, αλλά από Αυτόν που τον κατασκεύασε. Αυτός όρισε το πως πρέπει να λειτουργεί ο άνθρωπος και το παρέδωσε στους ανθρώπους μέσα από την Ορθόδοξη Πίστη. Κάθε παρέκκλιση από τις οδηγίες Του είναι ανωμαλία (εκτροπή από την ομαλότητα), ασυδοσία, ανταρσία και καταλήγει στον θάνατο του ανθρώπου και στην παρακμή των κοινωνιών που υιοθετούν αυτού του είδους τις αποκλίσεις.
 Στις ημέρες μας απαιτείται ιδιαίτερο σθένος προκειμένου να διατυπώσει κανείς το προφανές και το φυσιολογικό γιατί βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξαλλοσύνη και την βαρβαρότητα της πλειοψηφίας των "προοδευτικών" που πρεσβεύουν και κάνουν σημαία κάθε τι "παρά φύσιν". Ο παραλογισμός και η ασύδοτη εκτροπή από το φυσιολογικό έχει επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα της νεο-Ελληνικής κοινωνίας και όποιος τολμήσει να ψελλίσει ψήγματα της Αληθείας βρίσκεται υπόλογος -και υπόδικος- από την υποκριτική "ελευθερία" που εκφράζουν οι κάθε λογής ασύδοτοι.
 Ότι και να ισχυρίζεται η πλειοψηφία, η Αλήθεια είναι μία και δεν χωράει συζήτηση σε αυτό. Εάν οι νεο-Έλληνες στο σύνολό τους επέλεξαν να διώξουν την Αλήθεια από την ζωή τους και να υιοθετήσουν την υποκρισία, το αφύσικο, το ψέμα και την παρακμή, είναι δικαίωμά τους αλλά μόνο στο επίπεδο της προσωπικής επιλογής.
 Σε επίπεδο έθνους η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ τόπος που δεν αποδεχόταν την Αλήθεια. Όσοι διατηρούμε ακόμα την στοιχειώδη ντροπή και ευθύνη απέναντι στους προγόνους μας δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό επί των ημερών μας.

 Απόvoloudakis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com