8 Μαΐ 2015

Μετακομιδή λειψάνου εκ Βενετίας. Στημένη θρησκευτική φιέστα με παπικές οικουμενιστικές ανταύγειες;

Στην Ελλάδα το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας έπειτα από 1000 χρόνια
Το ιερό λείψανο που φυλάσσεται τους τελευταίους δέκα αιώνες στην Ιταλία, έρχεται με τή συγκατάθεση του Ρωμαιοκαθολικού Πατριάρχη της Βενετίας και του Βατικανού για 15 ημέρες στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως ευλογία με αφορμή την έναρξη των εορτασμών για τα 80 χρόνια από της ιδρύσεως της.

………………………………………………………………………………….
Το «ολόκληρο» ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον ναό του Αγίου Μαρτίνου στο νησάκι-ψαροχώρι Burano της λιμνοθάλασσας της Βενετίας:
http://venezia.myblog.it/media/00/01/2142940734.jpg
Ποιός εγγυάται για την γνησιότητα αυτού του λειψάνου; Η Βενετία υπήρξε ο κύριος αποδέκτης των κλοπιμαίων λαφύρων των Σταυροφόρων από Κωνσταντινούπολη και Αγίους Τόπους, αλλά και διαμετακομιστικό κέντρο εμπορίας «αγίων λειψάνων», όπως π.χ. «αίματος του Χριστού», που «αναμιγνύεται με αλοιφές για το σώμα»:
http://venezia.myblog.it/2010/09/20/il-sangue-di-cristo-a-venezia/
http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=&tl=el&u=http%3A%2F%2Fvenezia.myblog.it%2F2010%2F09%2F20%2Fil-sangue-di-cristo-a-venezia%2F
Η μοναδική φωτογραφία της λειψανοθήκης (όταν μεταφέρθηκε στην Ν. Υόρκη) υπάρχει σε σχετική ανάρτηση του Σανιδόπουλου του Μεταφραστή.
http://www.johnsanidopoulos.com/2015/04/after-1000-years-saint-barbara-returns.html
Πώς θα έλθη το ιερό λείψανο από την Βενετία μέχρι το Αιγάλεω; Ασυνόδευτο ή συνοδευμένο από Παπικούς «κληρικούς»;
Γιατί ο Φαναρίου Αγαθάγγελος πήγε να ζητήση το συγκεκριμένο ατεκμηρίωτο λείψανο της Αγίας Βαρβάρας από τους Παπικούς και δεν κάλεσε την δεξιά χείρα της Αγίας από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους;
http://leipsanothiki.blogspot.gr/2013/09/130.html
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι ο Φαναρίου Αγαθάγγελος, έχει αναλάβει από τον Αρχιεπίσκοπο την προώθηση του Οικουμενισμού με τους Παπικούς άνευ εγκρίσεως της Ιεραρχίας ή της Ιεράς Συνόδου…
[ Το δώρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πάπα Φραγκίσκο:
http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=5714&catid=12
Σημαντικός εταίρος για το Βατικανό η Εκκλησία της Ελλάδος:
http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=5715&catid=12
Στο Θεολογικό Οικοτροφείο της Α.Δ. «κατά τους θερινούς μήνες λειτουργεί πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, με σκοπό την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ξένους σπουδαστές και τη γνωριμία τους με τον ελληνικό πολιτισμό»:
http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/350740/oikotrofeio-tis-ekklisias-dinei-stegi-se-foitites ]
…η ανωτέρω μετακομιδή δείχνει να είναι μια πονηρά στημένη θρησκευτική φιέστα με παπικές οικουμενιστικές ανταύγειες, με σκοπό την βαθμιαία αλλοίωση του Ορθοδόξου φρονήματος Κλήρου και Λαού και παγίδευση κάποιων αντι-οικουμενιστών κληρικών όπως του Πειραιώς Σεραφείμ, σε ανάρμοστες φωτογραφίες με ανίερους Παπικούς (όπως είχε γίνει στο γυμνάσιο των Ουρσουλινών με το π. Σαράντη).
Χριστός Ανέστη!
Ιω. Δοβλέτογλου
Δείτε και:
-Ορθόδοξος επίσκοπος αγιογραφεί παπικό “άγιο” και τον δωρίζει στον Πάπα με την επιγραφή «…. τη Α. Αγιότητι τω Πάπα και Επισκόπω Ρώμης….» !!!! http://aktines.blogspot.gr/2014/03/blog-post_25.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ανάλογο έγινε και πριν 12 χρόνια περίπου στο Βόλο όταν μετέφεραν «λείψανα» του Αγ. Νικολάου, του πολιούχου της πόλης από το Ρίμινι της Ιταλίας. Το ερώτημα που τίθεται παραμένει το ίδιο.....

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστο το αρθρο. τι ξεπεσμος για τον αρχιεπισκοπο κ αλλους ιεραρχες να θελουν με το ζορι κ με πονηριες να πεισουν τους πιστους της εκκλησιας που δεν γνωριζουν σωστα τα δογματικα κ που μαστιζονται απο τα μεγαλα προβληματα που περναμε στις μερες μας, να δεχτουνν τον παπισμο σαν φυσιολογικη εκκλησια, κ να παρασυρουν το λαο μας στη νεα ταξη πραγματων,δηλ. στην πνευματικη καταστροφη κ στην αρση της χαριτος του Κυριου μας Ιησου Χριστου. οι υπολοιποι αρχιερεις γιατι ειναι τοσο δειλοι; δεν διαβασαν ποτε τους τους βιους των αγιων μας;
.....ρωμιος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ: Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΔΙΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ "ΛΕΙΨΑΝΑ" ΨΕΥΤΙΚΗΣ, ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣ!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ;ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ "ΛΕΙΨΑΝΟ" ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα δειχνουν,οτι η ενωσι εχει γινει εν κρυπτω , και το δηλητηριο μας το σερβιρουνε με δοσεις οι ισχυν εχοντες οικουμενισται ιεραρχες και ακολουθουν οι θεολογισκοι που λοιμοκτωνουν λογω οικονομικης κρισεως αντι ποινακιου φακης,παρασερνοντας το εν αγνοια βρισκομενο ποιμνιο στο ξεφρενο κατρακοιλισμα της προδοσιας της πιστεως.
Ολοι βρισκοντε σε μια ναρκη παρασυρωμενοι απο τον δυνατο ανεμο της παναιρεσεως του οικουμενισμου.
Απολυτη σιγη πριν την μεγαλη καταστρωφη ,που θα επιφερει αυτος ο ιδιος ο Θεος λογω της αποστασιας μας, οπως τοσες και τοσες φορες που αποστατουσαν οι ανθρωποι απο το θελημα του.
Ισως αυτη να ειναι και η τελευταια μετα απο τις απειρες και υπερτατες προσπαθειες που εκανε ο Θεος για να μας σωση.
Αν ο Θεος μετανοιωσε ,που εκανε το ανθρωπο την εποχη του Νοε προ Χριστου και εγινε ο κατακλυσμος.Τορα αραγε μετα την ενανθρωπισι του Υιου του και τη σταυρικη θυσια του,ποσο ποιο πολυ θα εχει μετανοιωσι ο Θεος ,που μας δημιουργησε και σταυρωθηκε για μας,αραγε τι δικαιολογια θα βρουμε για την τοσι αποστασια μας και αχαριστια μας απεναντι του.
Οταν γιορταζουμε καθε χρονο το Πασχα σκεπτομαστε τι σημαινουν ολα αυτα και τι συνεπεια πρεπει να εχει στη ζωη μας η φανταζομαστε οτι με το να νηστεψουμε και να μεταλαβουμε εκτελεσαμε το καθηκον μας απεναντι στον θεο και το μονο που μενει ειναι να συσχηματιστουμε με τον κοσμο της αποστασιας ,με τις αιρεσεις και καθε καρυδιας καρυδι για να ζουμε καλα εδω στην χλυδη και την πολυτελεια κατα τα αλλα ειμαστε ολοι καλοι ανθρωποι και καλοι χριστιανοι,μονο που θεοσεβεις δεν ειμαστε,αλλα παραβαται και προδοται της πιστεως,οταν δεν δινουμε την καλη ομολογια και δεν παμε κοντρα στο ρευμα της καταστροφης του οικουμενισμου.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το άρθρο και τα προηγούμενα σχόλια βγάζω το εξής συμπέρασμα:
"για έναν γνήσιο αντιοικουμενιστή είναι πιο σωστό το λείψανο του αγίου να βρίσκεται εφ' όρου ζωής μακριά από την Ορθοδοξία μόνο και μόνο για να μη φανεί ότι προσφέρεται στην Ορθοδοξία από τους καθολικούς".

Και συνεχίζω τη σκέψη μου:
"μπροστά στον κίνδυνο να γίνει συμμέτοχος μιας τέτοιας πλεκτάνης, ένας γνήσιος αντιοικουμενιστής δεν θα πάει να προσκυνήσει το άγιο λείψανο και να ζητήσει την ευλογία της αγίας"

Αν επεκτείνει κανείς το νήμα, θα μπει στον βαθύ πυρήνα όλων αυτών των ψευδοζηλωτικών κινημάτων: δεν έχει τόση σημασία η ίδια η χάρη του Θεού, όσο έχει να πολεμάς τους αντιπάλους του (αυτούς που έχεις εσύ αναγορεύσει αντιπάλους του και αυτόκλητα τους πολεμάς, για να φανεί ότι υπερασπίζεσαι τον Θεό). Δεν έχει σημασία η Ζωή, σημασία έχει να πολεμάς την ασθένεια.

Φοβάμαι ότι αν από αυτούς τους ανθρώπους εξαφανίσεις τον εχθρό δεν έχουν τίποτα στη ζωή τους.

Ανώνυμος είπε...

Η χαρις του Θεου και των αγιων παει στους καθαρους τη καρδια ,στους πιστους
και οχι στους προδοτες της πιστεως ασχεται αν κατεχουν ολα τα λειψανα των αγιων.Το Πνευμα οπου θελει πνει,δεν δεσμευεται απο οικουμενιστας κερδοσκοπους.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς. Το Πνεύμα όπου θέλει πνει. Δυστυχώς ορισμένοι εξ ημών πιστεύουν πως το καθοδηγούν οι ίδιοι.

Όσο για τα λείψανα: δεν δικαιώνουν τους καθολικούς επειδή εκείνοι τα κατέχουν· αλλά ούτε και η χάρη τους παύει να ενεργεί, επειδή εκείνοι τα κατέχουν.

Ο συντάκτης του άρθρου με έκδηλη αμηχανία μπροστά στο ερώτημα: «εντάξει, τα κατέχουν καθολικοί. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα προσκυνήσουμε;» καταφεύγει ακόμα και στο να αμφισβητήσει τη γνησιότητα των αγίων λειψάνων.

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδηποτε ειναι αμφιβολη η προελευσι τους.
Ως σηνηθως η ορθοδοξια ειναι τεκμηριομενη πανω στην αληθεια.Ο ιδιος ο Θεος ειπε ερευνατε τις γραφες και γνωσεσθε την αληθεια ,δεν θελει αβουλα οντα και τυφλα,αλλα μας εδωσε ελευθερια βουλησεως,οι καλοπροαιρετοι μετα απο επιμελη ερευνα αποδεχοντε την αληθεια,οι κοκοπροαιρετοι εθελοτυφλουν αναλογως των ιδιοτελων συμφεροντων τους και εχουν την αφθαδεια να εξαναγκασουν τους αλλους να αποδεχτουν τις λανθασμενες αποψεις τους,π.χ. οτι ειναι γνησια τα λειψαναπου μας προσφερουν οι αδελφοι παπικοι.
Ο εξαναγκασμος συνειδησεων ειναι χαρακτηρισικο γνωρισμα των οικουμενιστων,που ακολουθουν πιστα την ιερα εξετασι των αδελφων τους παπικων και αφοριζουν ανιδιοτελεις κορυφαιους θεολογους αντιοικουμενιστας,οπως τον αειμνηστο Νικολαο Σωτηροπουλο και καθαιρουν
αντιοικουμενιστας ιερεις.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com