3 Απρ 2015

Επιστολή-παρέμβαση για την Κάρτα του Πολίτη σ᾽ όλους αρχιερείς καί τους βουλευτές από τα Συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικα Σωματεία της Θεσσαλονίκης

Τα Συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης απέστειλαν τήν συνημμένη επιστολή-παρέμβαση για την Κάρτα του Πολίτη σ᾽ όλους τους αρχιερείς καί τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 
Η επιστολή υπογράφεται από 25 Σωματεία.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 26η Μαρτίου 2015
Ἀρ. Πρωτ.: 311/Φ.3
Κύριε /α Βουλευτά,
Ἡ παροῦσα ἐπιστολή τῶν Ὀρθοδόξων Χριστιανικῶν Σωματείων τῆς Θεσσαλονίκης εἶναι ἀποτύπωση τῆς ἀγωνίας μας, καθώς βλέπουμε γιά ἄλλη μιά φορά, νά ἐπιχειρεῖ ἡ κυβέρνηση νά ἐπιβάλει στόν λαό μας τήν ἠλεκτρονική «Κάρτα τοῦ Πολίτη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δυνατόν η Κοινότητα του Αγίου Όρους να μιλάει μόνο για το πολιτικό κομμάτι και όχι για το καθαρά θρησκευτικό που είναι η σωτηρία της ψυχής των χριστιανών αφού η κάρτα είναι ο αρραβώνας με τον Αντίχριστο γιατί περιέχει το 666. Ποιος ποιμένας θα πει την αλήθεια;

«Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλουσίους και πτωχούς, ελευθέρους και δούλους, να έχουν χαραγμένο σημείο εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε κανείς να μη μπορή να αγοράση ή να πωλήση, παρά εκείνος που έχει το χαραγμένο σημάδι, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι αναγκαία η σοφία• εκείνος που έχει νόηση ας υπολογίση τον αριθμό του θηρίου• είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, χξστ' (εξακόσια εξήκοντα εξ)....» Κεφ. 13, στ. 16-18.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com