20 Φεβ 2015

The Daily Telegraph: Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα διασχίσουν τη Μεσόγειο και θα εμφανιστούν ως μετανάστες…..



The Daily Telegraph:TΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ
Σύμφωνα μ΄ένα ντοκουμέντο  που εξασφάλισε το αντιτζιχαντιστικό  think tank Quilliam η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ευελπιστεί  να  «κατακλύσει τη βόρεια Λιβύη με τους μαχητές της για να διασχίσουν έπειτα τη Μεσόγειο εμφανιζόμενοι ως μετανάστες  « αποκαλύπτει στις 17 Φεβρουαρίου η  The Daily Telegraph. Αφού θα διασχίσουν την Μεσόγειο Θάλασσα  οι μαχητές αυτοί λογαριάζουν «να δοκιμάσουν να επιτεθούν στις ναυτιλιακές γραμμές  των πόλεων του νότου της Ευρώπης «, προσθέτει η εφημερίδα.

SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS 
Ο συγγραφέας του άρθρου που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Abu Arhim Al-Libim, είναι ένα μέλος σημαντικό του Ισλαμικού Κράτους  και λειτουργεί ως  «προπαγανδιστής και στρατολόγος στο web».
«Η Λιβύη διαθέτει ένα τεράστιο δυναμικό για μας  «, γράφει  ο Al-Libim, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Προσθέτει: «η χώρα έχει κατακλυστεί από όπλα που στην πλειοψηφία τους εξασφαλίστηκαν κατά τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη «,αναφέροντας παράλληλα ότι πολυάριθμα ταξίδια παράνομων μεταναστών  που προέρχονται από την Λιβύη » προσφέρονται ως μια ευκαιρία εκμετάλευσης. Σύμφωνα με την The Daily Telegraph, η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος  «κατέχει ήδη πολλά δίκτυα εγκατεστημένα στη Λιβύη. «Αυτή  είναι η οργάνωση  που στις 15 Φεβρουαρίου ανέβασε ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό 21 χριστιανών αιγυπτίων.
«Αυτά τα σχόλια του προπαγανδιστή έρχονται τη στιγμή που η Δύση δείχνει όλο και πιο ανήσυχη απέναντι στην επιδείνωση της ασφάλειας της Λιβύης  «,συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα. (courrierinternational 18/2/15)
ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ 
Επί χρόνια η χώρα υπόκειται στον γύψο της πληροφόρησης ……στην επιβαλόμενη τεχνητή νοημοσύνη της ευρωνομισματικής σκέψης…όπου η ξύλινη γλώσσα της χρηματαγοράς μονοπωλεί την εσωστρέφεια και την αυτοπεριχαράκωση. Ομφαλοσκοπούντες το ευρώ με μπανταρισμένα τα μάτια από την παραπληροφόρηση οδηγούμαστε ως τα θύματα της ΙSIS στον προδιαγεγραμμένο χώρο…..με πισθάγκωνα τα χέρια δεμένα στην λογική ότι ο χώρος προστατεύεται……τα χειρότερα χημικά είναι αυτά της προπαγάνδας είναι το σπρέυ πιπεριού που σε κάνει να χάσεις τις αισθήσεις σου το ίδιο τέχνασμα που χρησιμοποίησε και ο δράστης στην 20χρονη Εζγκετσάν Ασλάν για να την απαγάγει και να την σκοτώσει…..το σπρέυ πιπεριού είναι οι ειδήσεις …..είναι η ελεγχόμενη πληροφόρηση………βιώνουμε από το 2001 αυτό το ράντισμα αποπροσανατολισμού …..ίσως και να μην ξυπνήσεις ποτέ από ένα χειρουργείο……….δεν είμαστε ‘χωρίς αναισθητικό» αλλά με αναισθητικό……Yπάρχουν αγκυλώσεις και στερεότυπα ….σήμερα όσο επικίνδυνη είναι η λογική ότι όλοι οι μετανάστες είναι απορριπτέοι  άλλο τόσο υπονοιμευτική είναι και οι αντίληψη που θέλει όλους τους μετανάστες εξαγιασμένους…..υπάρχουν «αταυτοποίητοι πρόσφυγες»……Η μία νομιμοποιεί την άλλη……….με αναισθητικό με καθήλωση έτσι θα πάει μέχρι το τέλος εκτός και αν…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com