8 Σεπ 2014

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου για το “αντιρατσιστικό”

Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι (7.9.2014) -  "Εμείς όταν μιλάμε και λέμε, γιατί μας σφάζετε; Θα είμαστε και ρατσιστές; Θα είμαστε και φονταμενταλιστές; Τι θα είμαστε;"

4 σχόλια:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Πολύ αργά δια δάκρυα "άγιε" Κορίνθου... Επωλήσατε την ψυχήν υμών εις την παγκοσμοιοποίησιν και εις τον παναιρετικόν οικουμενισμόν, δια ολίγα προνόμια και δια πενταροδεκάρες. Ματαίως επικαλείσαι την Παναγίαν ημών Θεοτόκον οία έχει προ πολλού αποστασιοποιηθεί εξ υμών, καθότι προσκυνήσατε τον οικουμενισμόν και γίνατε θεραπαινίδαι του παπισμού και της νέας τάξεως. Εκουρεύσατε το τριχωτόν της κεφαλής ημών δια να φαίνεσθε ωραίοι και μοντέρνοι δείχνοντας την προτίμησιν υμών δια τον κόσμον και την απέχθειαν εις το μοναχικόν σχήμα. Τώρα δεν σας σώζει ουδείς. Και ο λαός χειροκροτά αμήχανα μη έχοντας το κουράγιον και την συνείδησιν να σας αποδοκιμάση ως όφειλε. Το κρείττον δι υμάς να παραιτηθείτε και να εγκλεισθείτε εις τα κελία της μετανοίας ημών, μη και μας λυπηθή και μας ελεήση ο Ύψιστος. Ο Άγιος Τριαδικός Ύψιστος Θεός να μας ελεήση, Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω την στάση του εν λόγω
μητροπολίτου όσον αφορά την
Παγκοσμιοποίηση και τον οικουμενισμο.
Πάντως ο λόγος του στο παρόν βίντεο
είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και
ΓΕΝΝΑΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τόν σχολιαστή ΄΄αντιοικουμενιστή΄΄ γιατί καυτηριάζει την διψυχία ,διγλωσσία καί δειλία της πλειονότητος των επισκόπων που περιστασιακά πμορει νά εξαπολύσουν κάποια κορώνα ! Πού είναι οι λεγόμενοι πνευματικοί επίσκοποι νά περιφρουρήσουν την μάνδρα της εκκλησίας από την προέλαση του οικουμενισμού καί της Νέας Ταξης ; Μέτριοι άνθρωποι δέσμιοι των συμβιβασμών των καί των συναλλαγών των μέ λίγες φωτεινές εξαιρέσεις προς τους οποίους προσβλέπουμε !

Ανώνυμος είπε...

λεγουσι γαρ και ου ποιουσι
ιατρε θεραπευσον σεαυτον χωρις διαλογο και απο θεση εξουσιας κανει τον λεοντα εργα θελουμε δεσποτε και οχι αναρθρες κραυγες

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com