31 Αυγ 2014

Στην Ισπανία βρέθηκε ο 5χρονος που άρπαξαν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά γονείς του από το νοσοκομείο



ΕΙΣΗΧΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ
Στην Ισπανία βρέθηκε ο 5χρονος που άρπαξαν οι γονείς του από το νοσοκομείο
Στην Ισπανία εντοπίστηκε το πεντάχρονο αγοράκι από τη Βρετανία που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και είχε απαχθεί από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν από τους ίδιους του τους γονείς . Ο πατέρας όσο και η μητέρα του φέρονται να έχουν συλληφθεί, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η ισπανική αστυνομία.

«Ο Άσια Κινγκ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο 3 χιλιόμετρα από το Βελέζ Μάλαγα (στη νότια Ισπανία) και εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι γονείς του συνελήφθησαν», έγραψε ο λογαριασμός της ισπανικής αστυνομίας στο Twitter στις 24:09 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το παιδί «βρέθηκε. Είναι στην Ισπανία με τη μαμά και τον μπαμπά του», έγραψε στην ιστοσελίδα της και η αστυνομία στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Άσια είχε απαχθεί πριν από δύο ημέρες από νοσηλευτικό ίδρυμα του Σαουθάμπτον, στη νότια Αγγλία και από τότε αναζητούνταν οι γονείς του και τα έξι αδέλφια του καθώς όλοι τους είχαν αναχωρήσει από το βρετανικό έδαφος.
Μετά την άφιξή τους το βράδυ της Πέμπτης με φέρι στο Χερβούργο, της βόρειο-δυτικής Γαλλίας, ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο είχε ξεκινήσει για να εντοπιστεί το αγόρι που ήταν σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις εντολές των ιατρών.
Για τις βρετανικές αρχές, ήταν «ζωτικής σημασίας» να βρεθεί το παιδί που δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς αναπηρική καρέκλα και δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει. Η ζωή του Άσια εξαρτάται από ένα ρινογαστρικό σωληνάκι που του επιτρέπει να φάει, αλλά υπήρχαν φόβοι ότι η μπαταρία αυτής της ιατρικής συσκευής θα μπορούσε να εξαντληθεί και το παιδί να κινδυνεύσει άμεσα.
Ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι οι γονείς του αγοριού, ο 51χρονος Μπρετ Κίνγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ οι οποίοι είναι και οι δύο Μάρτυρες του Ιεχωβά, είχαν ενεργήσει από «απελπισία».

ΕΘΝΟΣ”31/08/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com