28 Δεκ 2013

Διαθρησκειακή παρουσία στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Βελγίου Αθηναγόρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε στην οικουμενι(στι)κή ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Βελγίου Αθηναγόρα Πέκσταντ από τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο. Παρόντες ήταν ο Καρδινάλιος Godfried Danneels, ο Αποστολικός Νούντσιος στο Βέλγιο, ο Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος  Αμβέρσας  Johan Bonny, Μονοφυσίτες, Προτεστάντες, Βουδιστές κ.α.

Δείτε σχετικά για τον Καρδινάλιο Godfried Danneels :
-Bruges- Ορθόδοξοι στην ενθρόνιση του νέου Ρωμαιοκαθολικού "επισκόπου"http://aktines.blogspot.gr/2010/08/bruges.html
-Βέλγιο -O πρώην Παπικός «επίσκοπος» της Μπριζ έχει βρει καταφύγιο στην πρεσβεία του Βατικανού και ο νυν «επίσκοπος» δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια http://aktines.blogspot.gr/2011/04/o.html
Δείτε και μερικά ακόμα:
-Χωρίς Ράσο και Γένια. Ενότητα Παπικών και Ορθοδόξων http://aktines.blogspot.gr/2009/10/blog-post_3905.html
-Η υπόκλιση και το χειροφίλημα…(2) http://aktines.blogspot.gr/2011/07/2_12.html
-Φωτογραφίες των κεντρικών εισηγητών στο Συνέδριο του Κλήρου της Ι.Μ.Γερμανίας (1-4 Νοεμβρίου 2011) http://aktines.blogspot.gr/2011/11/1-4-2011.html
-Βρυξέλλες – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τη Χριστιανική Ενότητα 2013 http://aktines.blogspot.gr/2013/01/2013_2720.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε του χρόνου και εκπροσώπηση της "Church of Satan" του Sac Francisco και της Church of Scientology. Και αυτοί ... "εκκλησίες" είναι. Μήπως και ξυπνήσουμε επιτέλους και καταλάβουμε ποιοί Μασόνοι βρίσκονται από πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Λυπουμαστε ειλικρινα να γινοντε τετοια αισχη μεσα στους Ορθοδοξους Ναους . Ο Ν.Σωτηροπουλος που ειναι να βγαλει καμια φωνη !!! Τι δουλεια εχουμε εμεις με τους αιρετικους δεν λεμε ...
Στα παλιά χρόνια, που οι Χριστιανοί βαπτίζονταν σε μεγάλη ηλικία, όσοι δεν είχαν βαπτισθεί ακόμη, αλλά πήγαιναν στη Θεία Λειτουργία για να ακούσουν τον Λόγο του Θεού –οι Κατηχούμενοι- έφευγαν από το ναό μετά το Ευαγγέλιο, μόλις τελείωνε ο Ιερέας το κήρυγμα. Έμεναν τότε μόνο οι βαπτισμένοι Χριστιανοί, οι Πιστοί. Αυτοί μόνο μπορούσαν να συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία και όταν θα ερχόταν η ώρα, να κοινωνούν.Τωρα βλεπουμε τους αιρετικους Βουδιστες να πηραν μερος σε κανα κατηχητικο αμφιβαλο ο παπικος καρδιναλιος καθετε σε θρονο ορθοδοξο οι πιστοι εκει τι λενε ? Που ειναι ο Παπουλακος να τους φωαναξει κανας Αγιος να βγει απο το μνημα του να τους πει για την Ορθοδοξια τα εχουν ολα ισωπεδωσει.Μαλλον οι δικοι μας οι ιφισταμενοι της Εκλλησιας θελουν πρωτα κατηχηση επειτα το ποιμνιο και αυτο βαθυ υπνο εχει στο εξωτερικο στην πλειοψεια του. Ειμαστε για κλαματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα διαδραματιζονται χαριν της ''αγαπης ανευ οριων προς αλλες ομολογιες'',και μας κανει να νομιζουμε πως αυτη η σταση με τις φωτογραφιες ειναι σαν να θελουν να εκτονωσουν τον ορθοδοξο ''φανατισμο'',συμβαλλοντας τα μεγιστα δια της συμμετοχης τους σε διαθρησκευτικους διαλογους,σε ενθρονησεις και σε εκπροσωπησεις κλπκλπ.
Ενοτης εν τη ποικιλια ειναι αυτη η εν τω αντιχριστω;;;
###############################
Η κερκοπορτα της αλωσεως της Ορθοδοξιας...''το προσχημα της ενωσεως''...π



Ανώνυμος είπε...

Ενας Χριστιανος δεν βρεθηκε να φωναξει??

Οχι μονο φραγκεψαμε, εδω εχουμε καινεα πνευματικα αδελφια με πορτοκαλι κελεμπιες..

Αντε,να τον δουμε τον Βουδιστη, λαμπαδαριο...

Ετσι για να λατρευουμαι παλαια δαιμονια,μαζι και αγαπημενοι, αλλα χωρισμενοι απο Χριστου...

Ανώνυμος είπε...

Ο οικουμενισμος σε ολο του το μεγαλειο,με την πανθρησκεια επιβλητικος, πανισχυρος,η ορθοδοξια
προδομενη, εγκαταλελειμενη απο τους ποιμενες και το ποιμνιο με λιγοστα πιστα τεκνα και ακομη λιγοτερους πιστους ποιμενας δεχεται το μεγαλυτερο πληγμα της δυσχιλιετους ζωης της απο την παναιρεση του οικουμενισμου .
Αν και δεν εχει καταδικαστη με συνοδο η παναιρεση του οικουμενισμου ,υφισται σχισμα εν ενεργεια. Διοτι ο οικουμενισμος δεν ταυτιζεται με την ορθοδοξη πιστη των πατερων.Ο Κυριος ειπε (δεν ηλθα να φερω ειρηνη ,αλλα μαχαιρα...),μαχερα μεταξυ Αληθειας και ψευδους,μεταξυ φωτος και σκοτους,μεταξυ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.Διοτι αυτος ειναι η Ζωη.
Ελπιζουμε οι λιγοι εναπομειναντες
μη οικουμενισται Ιεραρχαι να βαλουν μαχαιρα και να αφαιρεσουν το καρκινομα του οικουμενισμου απο το σωμα της ορθοδοξου Εκλησιας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com