13 Νοε 2013

«Κάτι ψήνεται» ή ξανά περί της «Μονής Μυρελαίου Υμητού».

Θύελλα αντιδράσεων για τον ...Μοναχό του...
Περί της «Μονής Μυρελαίου Υμητού» έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερα δημοσιεύματα .  Σήμερα  παρουσιάζουμε τις τελευταίες  «δραστηριότητες»  των εν λόγω  «μοναχών».
Όπως αναφέρει η (espressonews) «Τι συμβαίνει όταν η Εφη Θώδη «εισβάλλει» ως guest star στο «Κάτι ψήνεται»; Η τραγουδίστρια εμφανίζεται ως γκεστ προσκεκλημένη του πατέρα Ποιμένα, ο οποίος εκτός από πνευματικός της, θα είναι την επόμενη εβδομάδα ένας εκ της μαγειρικής πεντάδας της εκπομπής!
Ο πατέρας Ποιμένας θα υποδεχτεί τους συμπαίκτες του στην Ιερά Μονή Παναγίας Μυρελαίου στην Παιανία. Εκεί θα φιλοξενήσει και θα μαγειρέψει στην Κατερίνα, στον Χρήστο, στη Βέρα και την Ολγα διάφορα πρωτότυπα πιάτα, όπως τα «πολλά πόδια με μάτια γαρίδας» (χταπόδι με γαρίδες και χορτόπιτα), «ο μόσχος ο σιτευτός και ο αμνός του Θεού σε λευκή γαλήνη» (αρνάκι και μοσχαράκι σβησμένα με κόκκινο κρασί, συνοδευμένο με πουρέ) και «κόλαση και παράδεισος», επιδόρπιο το οποίο είναι γαλακτομπούρεκο με πάστα μοναστηριακή.
Για τη χώνεψη!
Εκτός όμως από τις γευστικές εκπλήξεις, ο πάτερ Ποιμένας θα κάνει κι άλλη έκπληξη στους καλεσμένους του. Θα υποδεχτεί την Εφη Θώδη που θα τραγουδήσει γνωστές της επιτυχίες για να βοηθήσει στη χώνεψη!»
…………………………………………………..
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, γράφει για τους συγκεκριμένους «μοναχούς» «Εμφανίζονται εγγεγραμμένοι σε κάποια Μητρόπολη, αλλά ούτε ο Μητροπολίτης τους γνωρίζει ούτε με την άδειά του έχουν φύγει. Ακούμε ότι συχνά μνημονεύουν το δικό μου όνομα ως Αρχιεπίσκοπό τους. Αυτό όμως λειτουργεί μόνον παραπλανητικά, δεδομένου ότι δεν διακονούν κάτω από την ευλογία μου. Κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που τους εμφανίζουν με πετραχήλια να τελούν αγιαστικές πράξεις στο γκουρουϊστικό κέντρο Σατυανάντασραμ, το οποίο επίσης δραστηριοποιείται στην περιοχή μας παραπλανητικά.
          Θα ήθελα λοιπόν να σάς ενημερώσω υπεύθυνα και να καλέσω όλους σας να αποφύγετε κάθε επικοινωνία μαζί τους για το καλό της ψυχής σας. Αν σε ένα κακόφημο κέντρο κινδυνεύει η ηθική μας, σε τέτοια κέντρα πλάνης κινδυνεύει η πίστη μας και μολύνεται η σχέση μας με τον Χριστό και την Εκκλησία Του. Όπως η Ουνία διατηρώντας τα εξωτερικά σχήματα αποτελεί «δούρειο ίππο» κατά της πίστεώς μας, κατά ανάλογο τρόπο και η Μονή Μυρελαίου με τους ρασοφόρους της είναι πραγματικός «λύκος με ένδυμα προβάτου».
          Κατόπιν τούτων, όποιος ενδιαφέρεται να διαφυλάξει την ακεραιότητα της πίστης του και την καθαρότητα της σχέσης του με την Εκκλησία, θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφεύγει οιασδήποτε μορφής επίσκεψη στη λεγόμενη Μονή Μυρελαίου.»
Δείτε σχετικά  για τη  «Μονή Μυρελαίου Υμητού»:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com