13 Μαΐ 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο πως η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου


Με τις ευλογίες Ιερώνυμου το αντιρατσιστικό
Για σωφροσύνη στο δημόσιο λόγο της μεγάλης πλειοψηφίας των Ιεραρχών, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο, μεγάλο μέρος της οποίας αφιερώθηκε σε θέματα ρατσισμού.
Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα διαβεβαίωσε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο πως η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να προωθηθεί άμεσα στη Βουλή. 

Δείτε και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πού κι ως πού η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του λεγόμενου "αντιρατσιστικού νομοσχεδίου"; Ετέθη άραγε το περιεχόμενο του εν λόγω νομοσχεδίου υπόψιν των ιεραρχών, των συγκροτούντων την ανωτάτη εκκλησιαστική αρχή,εν συνόδω ή μήπως ο αρχιεπίσκοπος προέβη στη σχετική διαβεβαίωση ερήμην των λοιπών ιεραρχών; Ποια να είναι άραγε η "φιλοσοφία" του σχετικού νομοσχεδίου; Γιατί θρυλούνται διάφορα ,αναφορικά με τις πολιτικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες που υπηρετεί! Αναμένουμε διευκρινήσεις και περισσότερη διαφάνεια!
Λ.Ν.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Αυτές τις διευκρινήσεις έπρεπε να της έχει ζητήσει ο Αρχιεπισκοπος αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Στον δυτικό κόσμο επιβάλλονται διά νόμου συμπεριφορές που αντιστρατεύονται στην διδασκαλία της Καινής Διαθήκης (π.χ. ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου).
Ο διδασκαλία του Χριστού ξεθεμελιώνεται σιγά σιγά, αλλά σταθερά.
Εμείς θα μένουμε αδρανείς; Θα υποχωρούμε και θα λέμε ναι σε όλα;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com