5 Οκτ 2012

Συνέντευξη Σεβ. Μητροπολίτoυ Πειραιώς κ. Σεραφείμ πρίν από την ημερίδα για τη νέα Ταυτότητα

Συνέντευξη πού πῆραν οἱ Ἕλληνες Youtoubers ἀπό τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιῶς κ. Σεραφείμ πρίν ἀπό τήν ἡμερίδα γιά τή νέα Ταυτότητα.  - 28-9-2012
Youtoubers: Καλημέρα σας, εὐχαριστοῦμε πού μᾶς δεχτήκατε, εὐχαριστοῦμε καί ἀπό τά παιδιά τῆς ὁμάδας τῶν Ἑλλήνων Youtoubers, εὐχαριστοῦμε καί γιά τή βοήθεια καί τή συνεργασία πού ἔχουμε γιά τήν συγκέντρωση-ἡμερίδα τό Σάββατο 6 Ὀκτωβρίου. Θά ἤθελα νά μᾶς πεῖτε λίγα πράγματα γιά τό Σάββατο.
Ὁ Πειραιῶς κ. Σεραφείμ: Ἐκφράζω τή μεγάλη μου εὐγνωμοσύνη καί τήν ἄπειρη πνευματική μου χαρά πρός τήνστία Πατερικῶν Μελετῶν καί τόν ἀκαταπόνητο καί ἀδάμαστο ἰθύνοντα νοῦν αὐτῆς τῆς ἱερῆς προσπάθειας, τόν πανοσιολογιώτατον ἀρχιμανδρίτη κ. Σαράντη Σαράντο, δι' αὐτήν τήν ἐξαίρετη εὐκαιρίαν πού δίδει στήν Ἐκκλησία τοῦ Πειραιῶς καί στό Λεκανοπέδιο γενικότερα, νά συνδιοργανώσουμε μιά ἡμερίδα πού θά μελετήσει τό τεραστίας σημασίας θέμα τῆς Νέας Ταυτότητος, ἡ ὁποία πράγματι εἶναι ἕνας δρόμος χωρίς ἐπιστροφή. Διότι μέ τίς ἐπεξεργασμένες προσπάθειες τῶν σκοτεινῶν κέντρων, γιά νά καταδολιευθεῖ ἡ ἀνθρώπινη ἐλευθερία, θά ἐπιτευχθεῖ ἡ μεταβολή τοῦ προσώπου σέ ἄτομο, ἡ μεταβολή τῶν θεοϊδρύτων ἀνθρωπίνων ὑπάρξεων σέ ἀριθμούς.
Ὁ σκοτεινός λοιπόν αὐτός χῶρος πού κατεργάζεται τήν καταδολίευση τῆς ἀνθρωπίνης ἐλευθερίας, θά λάβει τήν ἀπάντησή του τό Σάββατο 6 Ὀκτωβρίου στίς 4 ἡ ὥρα τό ἀπόγευμα στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, στήν αἴθουσα Μελίνας Μερκούρη, ὅπου ἡ Ἱ. Μ. Πειραιῶς καί ἡ Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν συνδιοργανώνουν, μέ ἐξαιρέτους καί μοναδικούς καθ' ὕλην ἁρμοδίους ἐπιστήμονας, ἡμερίδα, μέ αὐτό τό φλέγον θέμα: Ἡ Νέα Ταυτότητα ἕνας δρόμος χωρίς ἐπιστροφή.
Καλούμεθα ὅλοι οἱ ὀρθόδοξοι Χριστιανοί πού ἔχουμε συνείδηση τῆς ἀμωμήτου πίστεώς μας, ἀλλά καί τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας, νά ἀντιδράσουμε καί νά μιμηθοῦμε τούς τρεῖς παῖδας τούς ἐν καμίνῳ, οἱ ὁποῖοι καί αὐτοί ἀπειλήθησαν ὅταν δέν προσκύνησαν τήν εἰκόνα τήν χρυσῆ τοῦ Ναβουχοδονόσορος τοῦ τότε πλανητάρχου τῆς ἐποχῆς των, ὅτι θά τούς βάλουν σέ ἕνα πλινθεῖο, σέ ἕνα καμίνι, καί εἶναι πραγματικά πολύ φοβερή αὐτή ἡ «σύμπτωσις» ὅτι καί ἡ νέα ταυτότητα θά ἐμπεριέχει πλινθία, μικροτσίπ δηλαδή, ἐπεξεργαστάς RFID, πού θά κατεργάζονται δεσμά γιά τήν ἀνθρώπινη θεοΐδρυτη ἐλευθερία μας.
Εἶναι λοιπόν ἡ ὥρα καί ἡ στιγμή νά ἀντιδράσουμε ὡς Ἐκκλησία, ὡς γένος, ὡς πρόσωπα. Εὐχαριστῶ.

4 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς έλαβε την καλή πρωτοβουλία να μας ενημερώσει για τη νέα ταυτότητα που μας ετοιμάζουν. Η Εστία Πατερικών Μελετών σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πειραιά καλεί τους πιστούς σε συγκέντρωση στις 6/102012 (στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Εισητήριο χωρίς επιστροφή είναι δυστυχώς η δημοκρατία του ψεύδους και της απάτης, δηλαδή, η σιωνιστική δημοκρατία. Επιφαινόμενο αυτής, κορυφή του παγόβουνου θα λέγαμε, είναι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα του πλινθίου. Είναι όμως και πολλά άλλα.

Σωστή η πρόσκληση για ενημέρωση και άρνηση παραλαβής αυτής. Δεν θα ήταν όμως σωστότερη η άρνηση αποδοχής και ένταξης των πιστών στην παγκόσμια σιωνιστική δημοκρατία; Διότι είναι οξύμωρο το σχήμα : Να αρνούμεθα την ηλεκτρονική ταυτότητα, αλλά να δεχόμαστε το Σύστημα το οποίο μας την επιβάλλει.

Κατά τη γνώμη μου είναι ατυχής ο συσχετισμός του παραδείγματος των Τριών Παίδων με την άρνηση παραλαβής της νέας ταυτότητας. Η άρνηση των Σεδράχ, Μισάχ και Αβδεναγώ, ήταν άρνηση και απόρριψη ενός συστήματος, εκφραστής του οποίου ήταν ο Ναβουχοδονόσωρ Β΄. Ποιος είναι ο εκφραστής της ηλεκτρονικής ταυτότητας; Αυτή καθ΄ εαυτή η ταυτότητα ή το πρόσωπο της σιωνιστικής δημοκρατίας; Το οποίο, μόνο αόριστο δεν είναι. Οι παγκόσμιοι άρχοντες του πλούτου έχουν όνομα και η παγκόσμια σιωνιστική δημοκρατία, είναι η δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και μερικών ακόμη.

Συνεπώς, όποιος αρνείται την παραλαβή της ηλεκτρονικής ταυτότητας, αλλά δέχεται το Σύστημα που την επιβάλλει, ουσιαστικά τίποτα δεν προσφέρει στην ανάδειξη του "θέσδοτου δώρου της ελευθερίας". Η ουσιαστική προσφορά είναι η ομολογία, καταγγελία και απόρριψη, αυτής της εγκληματικής δημοκρατίας που όλοι σήμερα βιώνουμε, η οντολογία της οποίας έχει υπόβαθρο το νόμο της εικαζομένης συναίνεσης .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ.Χριστοδουλίδη τι αντιπροτείνετε σ΄αυτή την καταγγελία και άρνηση της ηλ. ταυτότητας ώστε να μη γινόμαστε "οξύμωρο σχήμα"; Το ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός και τα όργανά του είναι γνωστό τοις πάσι. Πείτε μας το τρόπο -εφόσον γνωρίζετε- να αρνηθούμε το Σύστημα και τη "δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και μερικών ακόμη", διότι με μόνο τη θεωρητική διαπίστωση που κάνετε χωρίς να προτείνετε τον κατά τη γνώμη σας σωστό τρόπο και τις επιλογές, δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα στην αγωνία και θέληση του πιστού να αντιδράσει. Μέχρι τότε λοιπόν όσοι δεν έχουμε τη φώτιση πως να πολεμήσουμε και το αόρατο κακό αφήστε μας να αρνούμαστε το προφανές εμπνεόμενοι και από αγίους τρείς Παίδας.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον Ανώνυμο για τις παρατηρήσεις που έκανε. Του απάντησα, φαίνεται όμως κάποιο λάθος έκανα, και η απάντηση δεν ελήφθη. Συμβαίνουν αυτά.
Δυστυχώς, αντίγραφο δεν κράτησα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βρει το σωστό δρόμο :

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Η αντιπρόταση, όποια κι αν είναι, ή ήταν, δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα αν την έκανε ο σεβασμιότατος, η Εστία Πατερικών Μελετών, ή άλλοι επώνυμοι και δυνάμενοι να υψώσουν φωνή λόγω θέσεως και αρμοδιοτήτων, και όχι ένας, δυο και τρείς, εν πολλοίς άγνωστοι και ανώνυμοι διαδικτυογράφοι απόψεων. Ουσιαστικά όλοι όσοι γράφουμε στο διαδίκτυο είμαστε ανώνυμοι- μολονότι επώνυμοι μερικοί.

Τον τρόπο να αρνηθούμε το Σύστημα, τη σιωνιστική δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κ.ά., τον εχω γράψει και κρίθηκε "θεωρητικολογία" . Είναι η άρνηση της ψήφου. Αν οι άμβωνες, οι πνευματικοί, και όσοι άλλοι πιστοί με επίγνωση του δικού μας Δόγματος αναλάμβαναν αυτόν τον αγώνα, τότε να είσαι βέβαιος ότι το Σύστημα θα δεχόταν καίριο χτύπημα, όχι τις πλευροκοπήσεις τύπου "όχι στην κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες", "όχι στην κάρτα του πολίτη", "όχι στον ΑΜΚΑ" και πολλά άλλα όχι. Αυτά όλα είναι "μέτωπα" που μας ανοίγει - φρόντισε να μας ανοίξει ένα, ώστε να διασπάσει την κοινή μας Πίστη - η δημοκρατία των σιωνιστών, προκειμένου να μας αποπροσανατολίζει και να κατακερματίζει το ενιαίο του αγώνα, του οποίου κύριος στόχος είναι η διεστραμμένη και φαυλοποιός δικτατορία των σιωνιστών (: Οικουμενιστών και λοιπών δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων) με την επίφαση της δημοκρατίας και της συνοδού ελεύθερης ψήφου. Και τι έγινε, ερωτώ, μετά από τόσα χρόνια "ελεύθερης και δημοκρατικής ψήφου"; Τι άλλαξε, εκτός από το ότι, όλο και περισσότερο βυθιστήκαμε στα βαλτώδη εδάφη της σιωνιστικής δημοκρατίας με αποκορύφωμα το σημερινό κατάντημα.

Θέλετε αυτό να το ονομάσετε απλή διαπίστωση; Δεν διαφωνώ, αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τα, έστω και διαπιστωτικά, αίτια που καταγράφω και αναφέρω. Οι επί μέρους αγώνες στα μέτωπα που μας ανοίγουν οι σιωνιστές, θα το επαναλάβω, σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίζουν και να διασπούν τη μάχη που καλούμαστε από κοινού να δώσουμε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com