1 Οκτ 2012

Εντείνουν τον πόλεμο κατά του Χριστού οι Σιωνιστές!


Κατασκευάζουν παπύρους που αλλοίωνουν τη ζωή του Χριστού για να παρασύρουν τους Χριστιανούς και να ενσπείρουν ζιζάνια αμφισβήτησης στις αλήθειες της πίστεως
Το 1962 αποκαλύφθηκε σε δημοσίευμα ότι γνωστός Αμερικανός Αρχαιολόγος άφησε την εξής διαθήκη στο παιδί του, όταν απεβίωσε. Του αποκάλυπτε έναν χάρτη, ο οποίος έδειχνε μία συγκεκριμένη ερημική περιοχή της Λιβύης. Εκεί είχε θάψει έναν πάπυρο, στον οποίο είχε επιμελώς εργαστεί και επεξεργασθεί και κατασκευάσει επί σειρά ετών ο ίδιος. Δύσκολα θα μπορούσαν οι επιστήμονες που θα τον εξέταζαν να αποφανθούν ότι ήταν σύγχρονο κατασκεύασμα και όχι των πρώτων αιώνων!!! «Ο πάπυρος αυτός -όπως έγραφε- θα σε κάνει πλούσιο, επειδή μ’ αυτόν ανατρέπονται αλήθειες του χριστιανισμού»!
Κατηγορηματικά μάλιστα τόνιζε στη διαθήκη ότι έπρεπε να περάσουν 50 τουλάχιστον χρόνια και μετά να «ανακαλυφθεί» ο τεχνητά επεξεργασμένος πάπυρος, που θα έκανε ζάμπλουτο το παιδί του.

Το ανωτέρω παράδειγμα παρουσίασε ο γνωστός συγγραφέας και συνεργάτης μας Ιωάννης Παλαιτσάκης του βιβλίου «Το γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας» σε συζήτηση που είχαμε πριν από οκτώ περίπου χρόνια για να μου παρουσιάσει έναν από τους τρόπους που ο διάβολος μηχανεύεται για να παρασύρει σήμερα τους χριστιανούς! 
Το ανωτέρω ανασύρθηκε στην μνήμη μου όταν ανέγνωσα την είδηση περί παπύρου του 2ου αιώνα που βρισκόταν στην κατοχή ιδιωτικού συλλέκτη (!!!) και δήθεν έρχεται να καταρρίψει όλη την χριστιανική κοσμοθεωρία, όπως καταγράφθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας και παρουσιάστηκε από την τηλεόραση! Στον πάπυρο παρουσιάζεται ο Ιησούς Χριστός να αποκαλεί για πρώτη φορά την Μαρία Μαγδαληνή γυναίκα του και άξια να γίνει απόστολός του, κάτι που θυμίζει τα όσα περνούσαν οι μασωνο-εβραϊκές στοές μέσα από το βλάσφημο βιβλίο «Κώδικας Ντα Βίντσι»!
Γραμμένο σε αρχαία Αιγυπτιακά κοπτικά, το αντικείμενο έχει μελετηθεί διεξοδικά από την Κάρεν Λ. Κινγκ εβραϊκής καταγωγής, ιστορικό του Χριστιανισμού στη Θεολογική Σχολή του Χάρβαρντ (!!!). Σχολή που σημειωτέον στο σύνολό της ελέγχεται αποκλειστικά από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ... «Η Εβραία ιστορικός ετοιμάζεται μάλιστα να εκδώσει ένα σύγγραμμα σχετικά με την ανακάλυψη της» αναφέρεται στο δημοσίευμα. Και προστίθεται ότι «σύμφωνα με όσα είπε η Κινγκ στο περιοδικό Smithsonian, «το κομμάτι αυτό παπύρου εγείρει αμφιβολίες σχετικά με το δόγμα της σεξουαλικής αποχής των καθολικών ιερέων βασισμένο στο παράδειγμα του Ιησού Χριστού». Ταυτόχρονα η επιφανής θεολόγος επιχειρεί να αποθαρρύνει την χρήση του εγγράφου για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του Ιησού Χριστού, εξηγώντας πως το πιο πιθανό είναι να έχει γραφτεί ένα αιώνα μετά την Σταύρωση στα ελληνικά (και στη συνέχεια να μεταφράστηκε στα κοπτικά)».
Ευελπιστεί έτσι η ανωτέρω να αποκτήσει τη δόξα και τον πλούτο του συγγραφέα Νταν Μπράουν...
Συντάκτης -Διονύσης Μακρής
Στύλος Ορθοδοξίας Σεπτέμβριος 2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
5/10/2012
ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ . ΟΥΑΙ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ......

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΤΡΟΥ 2103412313 ΚΑΙ 6983671437 ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com