8 Ιουλ 2012

Έλληνες αδελφοί, υπομονή.


Έλληνες αδελφοί, υπομονή. Ο Ιησούς Χριστός θα μας βοηθήσει! Μακαριώτατε, εξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ, σώστε τους Έλληνες ! Γεμάτα τα κοιμητήρια και τα νοσοκομεία !
Η μεγαλύτερη γενοκτονία των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έλληνες, υπομονή, προσευχή και μετάνοια- εξομολόγηση. Δεν θα λυγίσουμε ! Δεν θα τους αφήσουμε να μας γονατίσουν!  Έχουμε τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, τη Παναγία και τους Αγίους δίπλα μας! Προσπαθούν να μας ξεκάνουν, να μας αφανίσουν από προσώπου γης ! Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, σηκωθείτε όρθιοι, δυνατοί ! Να ενώσουμε όλοι τις προσπάθειές μας ! Να αγωνιστούμε πάση θυσία, να κρατηθούμε στη πίστη !

Μακαριώτατε,  Σεβασμιώτατοι,
οι ελληνικές οικογένειες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, μετά τις νέες φορολογικές δηλώσεις.
Είναι η δεύτερη μαχαιριά στους Έλληνες, μετά το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές !
Είναι ασήκωτες, αβάσταχτες, επώδυνες για τους περισσότερους Έλληνες, αλλά ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες, τους άνεργους, τις μονογονεϊκές, τρίτεκνες, πολύτεκνες και Υπερπολύτεκνες Οικογένειες ! Πόσοι θα αντέξουν; Πολλοί χάνουν τη πίστη τους. Άλλοι ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια από την Εκκλησία! Η κατάσταση είναι τραγική και οι πολιτικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Οι ξένοι θέλουν να μπήξουν το μαχαίρι ακόμα βαθύτερα.
Εξοχώτατε κύριε πρωθυπουργέ,
είναι τεράστιο το βάρος των φορολογικών δηλώσεων για τους Έλληνες πολίτες. Και 6 και 10 να γίνουν οι δόσεις, είναι τόσο βαριές, που η μέση ελληνική οικογένεια δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Θα έχουμε νέα θύματα μεταξύ των Ελλήνων. Το Ελληνικό γένος σβήνει. Βοηθήστε το. Αλλάξτε τα όλα στη φορολογία, για να ανασάνει η μέση ελληνική οικογένεια. Και να είστε σίγουρος ότι θα έχετε την ευλογία του Θεού στη ζωή σας και στη καριέρα σας την πολιτική. Μην κλείσετε τα αυτιά σας στις φωνές των απελπισμένων Ελλήνων. Κι αν δείτε ότι οι ξένοι δεν σας ακουν, κάντε αυτό που έκαναν οι ήρωες προκάτοχοί σας λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ !
Έλληνες, κουράγιο, υπομονή και πίστη στο Θεό.
Θα τα καταφέρουμε. Μυστικές λέσχες και υπόγειες παρακρατικές, παραοικονομικές και παραθρησκευτικές μυστικές οργανώσεις θέλουν να μας ισοπεδώσουν. Ο χαιρέκακος μισεί την Ορθόδοξη Εκκλησία και πίστη. Θέλουν να μας κάνουν υποχείρια της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής. Ας έχουμε μπροστά μας τον Εσταυρωμένο Ιησού. Ας μιμηθούμε τους μάρτυρες των κατακομβών, τους Αγίους μας.
Κάνουμε έκκληση σε όσους  συστηματικά φοροδιαφεύγουν, κερδίζοντας αυτή τη δύσκολη ώρα εκατοντάδες, εκατομμύρια ευρώ ( και δεν μιλάμε για τους μεροκαματιάρηδες οικογενειάρχες με παιδιά που κάνουν και μια  δεύτερη δουλειά, για να εξοικονομήσουν κάποια ευρώ μηνιαίως για να συντηρήσουν τα παιδιά τους ) να  κόβουν αποδείξεις, να δηλώνουν τα εισοδήματά τους ( ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος από αυτά ) γιατί το φορολογικό βάρος πέφτει στους αδυνάτους που υποφέρουν, αυτοκτονούν, αρρωσταίνουν…
Κάνουμε έκκληση στους Έλληνες του εξωτερικού, ειδικά τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές, να κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να φέρουν επενδύσεις, επιχειρήσεις, πλοία στην Ελλάδα, να βοηθήσουν τον Ελληνικό τουρισμό.
Κάνουμε έκκληση στους Ορθόδοξους αδελφούς μας στη Κύπρο, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και σε όλο το κόσμο, να στηρίξουν την Ελλάδα , είτε επενδύοντας κεφάλαια στην Ελλάδα, είτε με το να έρθουν φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα, και θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος, στα προσκυνήματα των Ελληνικών Ορθόδοξων Εκκλησιών, να δουν τα ορθόδοξα μοναστήρια και τις βυζαντινές εκκλησίες, να πορευθούν εκεί που πάτησε ο Απόστολος Παύλος και άλλοι Απόστολοι, να ζητήσουν τις προσευχές της Παναγίας και των Αγίων που εορτάζουν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας αυτό το καλοκαίρι.
Καλούμε τους Ορθόδοξους Έλληνες των τουριστικών περιοχών, με φιλότιμο και αγάπη, να υποδεχθούν τα ορθόδοξα αδέλφια μας ( αλλά και όλους τους άλλους τουρίστες ) από όλο το κόσμο και, με χριστιανικό ήθος και αλληλεγγύη, να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, αποφεύγοντας τον “πειρασμό” της φοροδιαφυγής και του “γρήγορου κέρδους”΄.
Αδέλφια Έλληνες, όσοι έχετε και κατέχετε, ακόμα και αυτή τη περίοδο κρίσης,σταθείτε δίπλα στα αδέλφια σας, προσφέροντας ένα μέρος από το περίσσευμα των υπαρχόντων σας. Ακίνητα, χρήματα, χρυσάφια και ασήμια, είναι μάταια, όταν χτυπήσει τη πόρτα μας ο θάνατος, η κοινή μοίρα όλων των ανθρώπων. Δείξτε χριστιανικά αισθήματα, και από αγάπη στον Ιησού Χριστό προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε στους συνανθρώπους σας.
Αδέλφια Έλληνες, με τη χάρη του Τριαδικού Θεού, να μείνουμε όρθιοι. Ζει Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτωρ.
Αδέλφια Έλληνες, η μόνη ΕΛΠΙΔΑ μας είναι ο Ιησούς Χριστός και η Εκκλησία Του !
Προσευχή συνεχή, αγάπη, αλληλεγγύη, μετάνοια-εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία.
Οι Επίσκοποι και οι ιερείς ( πρεσβύτεροι ) και οι διάκονοι και οι μοναχοί/ές, όλοι δίπλα στους χειμαζόμενους Έλληνες σε κάθε ενορία,σε κάθε μοναστήρι.
Το Άγιο Όρος να ανοίξει τις πόρτες τους για τους νέους μέχρι 30 ετών και τους άνεργους, καθ’ υπέρβαση του ημερήσιου ορίου φιλοξενίας των 120 ατόμων.
Όλοι να τελέσουν κανονικά τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Οι αβάπτιστοι να βαπτιστούν, όσοι έκαναν πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης να τελέσουν το ορθόδοξο μυστήριο του Γάμου ( ας αναλάβουν οι Μητροπόλεις, για όσους έχουν ανάγκη, να τελέσουν ομαδικά Μυστήρια Βάπτισης, Χρίσματος και Γάμου ) , όσοι είναι ανεξομολόγητοι να εξομολογηθούν και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.
Και όλοι μας παντού, συνεχώς, αδιαλλείπτως, όλη μέρα και όλη νύχτα να λέμε την ΕΥΧΗ ( με μετάνοια και ταπείνωση και χριστιανική αγάπη )  :  Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό.
Με την ευχή του Ιησού Χριστού θα τα καταφέρουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com