4 Ιουλ 2012

Δεν θέλουν να βλέπουν εκκλησίες στον ΣΥΡΙΖΑ !...


Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να...  αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν Ελληνορθόδοξους ναούς.
Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα υπήρχε διαφωνία για τον ποιον θα κρεμάσουν πιο ψηλά...!!!

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Λίγο ψηλότερα, λιγό ψηλότερα, λίγο ψηλότερα", ταμ, ταρα-τα-τάμ

"Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να... αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν Ελληνορθόδοξους ναούς. Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα υπήρχε διαφωνία για τον ποιον θα κρεμάσουν πιο ψηλά...!!!"

ΚΧ
Σημασία δεν έχει ποιον θα κρεμάσουν ψηλότερα, έχει μόνο το ... ψηλότερα. Όσο πιο ψηλά, πχ. από ελικόπτερο, τόσο πιο καλά. Φαντασθείτε έναν απαγχονισμό από ύψος 300 μέτρων, όπου η ταχεία πτώση συνεπιφέρει ακαριαία και τον αποκεφαλισμό. Το θύμα προσφέρεται άμεσα για δωρεά οργάνων. Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα :

"Λίγο ακόμη να σηκωθούμε/λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα", για να θυμηθούμε και το λαϊκό ασμάτιο. Σηκωθήκαμε, αλλά μας παίρνουν και τα εσώρουχα, εκτός από τα ζωτικά όργανα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com