16 Ιουλ 2012

34η Διαχριστιανική συνάντηση Μοναχών και Μοναζουσών στη Γαλλία


Η  συνάντηση διοργανώνεται  κάθε δύο χρόνια από  τον Διεθνή Σύνδεσμο Μοναχών και Μοναζουσών.  Θέμα του φετινού συνεδρίου είναι: "Ακούστε! ο Θεός μας μιλάει, Ο λόγος του Θεού στη ζωή του κόσμου".

 Η φετινή συνάντηση των τριών χριστιανικών δογμάτων, πραγματοποιείται στην περιοχή  Tarascon στη νότια Γαλλία και στην κοινότητα των διαμαρτυρωμένων του Pomeyrol με τη συμμετοχή 68 μοναχών, μοναζουσών και μερικών  λαϊκών από 21 χώρες. Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Μοναχών και Μοναζουσών είναι ο επίσκοπος Σινώπης Αθηναγόρας,.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ τον ιστολόγο για την παράθεση ειδήσεων που αναδεικνύουν το μέγεθος την αλλοίωσης του ορθοδόξου αισθητηρίου και της αλλοτρίωσης ικανού αριθμού ορθοδόξων κληρικών απ το πνεύμα του οικουμενιστικού συγκρητισμού.Πολλοί φιλοπατριαρχικοί ηλεκτρονικοί-διαδικτυακοί κάλαμοι κλαψουρίζουν σαν μικρά παιδάκια που τους πήραν το παιχνιδάκια τους επειδή όπως ισχυρίζονται, οι αντιοικουμενιστές που κατά χρέος αντιτίθενται στην οικουμενιστική πολιτική,κυρίως του Φαναρίου,χτυπάνε τον πατριάρχη του γένους που πολεμείται τόσο πολύ απ τους μογγόλους της Τουρκίας.Δεν τους είδα όμως να θρηνωδούν για το ξεφτιλίκι των οικουμενιστικών αθλιοτήτων του Γαλλίας και του Γερμανίας που έκαναν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την καθολική αγανάκτηση και καταδίκη.Ο μητροπολίτης Σινώπης και οι ορθόδοξοι μοναχοί και μοναχές που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο δεν εννοούν να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους αυτή αμβλύνουν το ορθόδοξο αισθητήριο του πιστού λαού;Έπιτρέπεται ορθόδοξοι μοναχοί να μετατρέπονται σε θεράποντες του πολιτικώς ορθού;
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com