18 Φεβ 2009

Απάντηση σε μια ανώνυμη δασκάλα.


Ανώνυμη δασκάλα, όπως υπογράφει στην ανάρτησή μας “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :Τα…«τσίσα» του Ασκητή στo δημοτικό σχολείο”, γράφει:
«ειναι ντροπή δάσκαλοι να εχουν τετοιες αποψεις... αν και αυτο επιβεβαιώνει το λόγο που τα πράγματα σε αυτή τη χώρα πάνε απο το κακό στο χειρότερο...ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!σίγουρα φταίει το σύστημα αλλά απο ότι αποδεικνύεται υπάρχουν και ορισμένοι συνάδελφοι που σε κάνουν να λυπάσαι που πρέπει να τους αποκαλέσεις έτσι...μήπως θα θέλατε να μας πείτε τη γνώμη σας για την αυξηση κρουσμάτων AIDS ή μήπως για τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και εκτρώσεις στην εφηβική ηλικία? αλλά συγνώμη ξέχασα στο δικό σου φανταστικό κόσμό ανάμεςσα στα ροζ συννεφακια και τους κρίνους του θεού ολά αυτά δεν υπάρχουν!πραγματικά λυπάμαι που διδασκεις παιδιά .... ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!μια δασκάλα»

Θα με άφηναν παντελώς αδιάφορο οι απόψεις σου περί ελλείψεως παιδείας, αν δεν την έβλεπα στα γραπτά σου.

Σεβαστή αναγνώστρια,
Απορώ γιατί δεν ανέχεσαι διαφορετικές απόψεις και τις θεωρείς έλλειψη παιδείας.
Δυστυχώς η ελλιπής ενημέρωση δημιουργεί το πρόβλημα και μας κάνει να νιώθουμε ντροπή και λύπη γι’ αυτούς που διδάσκουν τα μικρά παιδιά.
Η αύξηση των κρουσμάτων AIDS ή οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και εκτρώσεις στην εφηβική ηλικία, αν γνωρίζεις καλά, είναι αυξημένες στις χώρες, όπως Αγγλία , Αμερική, Σουηδία και πολλές άλλες που «ξεβγάζουν», όπως λέει και ο λαός μας τα παιδιά από το δημοτικό.
Το ποσοστό των κοριτσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες που μένουν έγκυες πριν την ηλικία των 20, ξεπερνά το 30%, ενώ πολλά συλλαμβάνουν κα για δεύτερη φορά πριν κλείσουν τα 20.
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_11/12/2008_259955
Η Βρετανία κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=255137
Στην Ελλάδα, όπως αναφέρει και το άρθρο, έχουμε τις λιγότερες περιπτώσεις εξώγαμων παιδιών. Αυτό συμβαίνει και γιατί ο γάμος διατηρεί ακόμα, αν και πανταχόθεν βαλλόμενος, την ιερότητά του και γιατί δεν τολμήσαμε μέχρι τώρα να αναθέσουμε σε τυχάρπαστους σεξο-μπουρδολόγους, την διαπαιδαγώγηση τέτοιου σοβαρότατου θέματος.
Εάν όλα τα μυστήρια των ψυχών και των σωμάτων μας ξεγυμνωθούν, η σημαντική γοητεία του «ζην» και του «αναπτύσσεσθαι» έχει αποκλειστεί. Κάθε πράμα στον καιρό του λέει ο σοφός λαός μας.
Δες ακόμη και :
ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!!!;;;
Τα αποτελέσματα της Σεξουαλικής Αγωγής στα Βρετανικά σχολεία

http://www.inout.gr/showthread.php?t=24778http://www.zougla.gr/news.php?id=5868
Εκτός αυτού όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα τα βλάσφημα λόγια σου που δείχνουν απαράδεκτη άγνοια για μια δασκάλα που εννοείται διαπλάθει παιδικές ψυχές.
Γράφεις σχετικά:
«ξέχασα στο δικό σου φανταστικό κόσμό ανάμεςσα στα ροζ συννεφακια και τους κρίνους του θεού»
Σεβαστή αναγνώστρια,
Είναι δικαίωμά σου να ζεις μέσα στο δικό σου φανταστικό κόσμο, αφού σου αρέσει. Δεν μπορείς όμως να μεταδίδεις τις ροζ αντιλήψεις σου στα παιδιά.
Να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Η πολιτεία και οι γονείς δεν σου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά, για να τα εκπορνεύεις.
Η φράση σου τα «κρίνα του θεού» αποδεικνύει την πλήρη άγνοιά σου.
Εσύ διάλεξες το ροζ δρόμο σου. Άφησε ήσυχα τα παιδιά. Έχουν γονείς να τα κατευθύνουν.

2 σχόλια:

Εγώ είπε...

Αμήν !
Αυτή η μονιμότητα δημοσίων υπαλλήλων μας έκαψε...
Μήπως δεν είναι για "ξήλωμα" από τη θέση της η κυρία ?

Ή μήπως δεν είναι για "ξήλωμα" από τη θέση τους οι υπουργοί παιδείας ?

Οδυσσέας είπε...

Τα παιδιά θέλουν αγάπη και τίποτε άλλο. Τα άλλα όλα έρχονται μόνα τους. Αν τους διδάξεις την αγάπη, τότε και αυτά στην αγάπη θα καρπίσουν και όχι οπουδήποτε αλλού.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com